Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Daj Vyslankyňa.
odpovede možno radšej do PM, dik :)
nebo klasika ulozto.cz
Nevim co by na tom mel bejt do PM :-)
Tady jsou ty ženské podoby, ale jsou to archaismy.
Na mojom počítači (Windows 7) sa mi stáva, že otvorím nejaký program, chvíľu sa akoby načítava a potom nič. Ani chybové okno, proste nič. Keď otvorím procesy v Task Manageri tak mi tam aj ukáže, že je program medzi procesmi, potom mi ešte ukáže proces Windowsovského chybového hlásenia, ktoré sa ale neukáže a potom obidva procesy len tak zmiznú. Stalo sa mi to pri jednom programe na modelovanie 3D objektov, potom ešte na inom programe na tvorenie 3D scén a teraz dokonca aj na skladateľskom programe Synthesia.
Bojím sa, že je to slabou grafickou kartou alebo čosi také. Neexistuje aj iné riešenie? Nevie niekto? Skúšal som to supistiť cez XP-SP2 a aj ako administrátor a nič. A na ten program som sa tešil :-(
Když jsme byli v Anglii, tak jsem se taky najednou neproměnila v Ejmy, já jsem pořád česká Amálie... ;-)