Ta první várka fotek byla dost hrozná. V hodnocení souhlasím ponejvíce s Dreamer, MU a Ninkwen. U Catelyn bych si teda nebyl jistý, zda pouze nezapomněla oblékání dokončit, tj. vzít si též něco na "spodek".
Představitelku Ros považuji za velmi pěknou ženskou, na roli coury je jí imo škoda, obzvláště, když mají k dispozici materiál typu Margaery a Daenerys, které vypadají štětkoidně bez nutnosti dalších úprav.
Ohledně Maisie vs Sophie souhlasím s Nevadou - ta první je vzhledem a postavou ještě děvče, snaha dělat ze sebe dospělou jí škodí. Jestli jí to někdo takhle radí, tak potěš.. Ze Sansule vyrostl kus ženský, počítám, že s tímhle borci z castingu úplně nepočítali. Jak ji bude Malíček vydávat za svou (dceru, ne za svoa00, i když to by asi neprošlo z podobných příčin) fakt netuším.
@Krisa: Chceš-li příklad, tak zrovna KH vypadá daleko přirozeněji v černi Hlídky než v kvádru. Ale je to drobný klučina, takže je možná jen těžší vybrat správný střih.
@Ninkwen: Pro většinu ženských je právě "typická" pouze v mladším věku, pak to pomalu, ale jistě konverguje k té Věstonické venuši. Takže s konfekcí celkem logicky narážíš. Já mám také problém vybrat kalhoty, do kterých se mi vůbec vejdou nohy a nemají přitom 10+cm "pivní" rezervu..
@Melindaaa: Jak jde dohromady zápas a cyklistika? Pokud to teda není dráhová..
@Gardien: Jseš si jistý, žes u té výšky/váhy neprohodil číslice? 193/85 bych neoznačoval termínem hroch, leda nějaký hodně vytrvalostní :D
@Ugla no jo, jenže to jsou věci třeba i malé velikosti typu 34 dělají se na spíše rovné postavy bez pasu, zaprvé se to jednodušeji stříhá, zadruhé, třeba v angloamerických zemích je to častější somatotyp, já mám rozdíl pasu a boků téměř 30 cm
@Ninkwen Presne, znama si dala sit klasicke cinske saty v Cine. Krajcirky sa isli popukat od smiechu, ze aku to ma postavu - prsia, boky a modelkovskych 50 kg a 170 cm. Nakoniec z toho neboli saty, ale mech, lebo to nedokazali prsposobit jej postave.
Jelikož pracuju na směny v nonstop provozu, přijde mi to úsměvné :-) po většinu času ani netušim co je za den, protože je mi jedno jestli je středa nebo neděle, svátek nebo všední den :-D
Komentáře
Představitelku Ros považuji za velmi pěknou ženskou, na roli coury je jí imo škoda, obzvláště, když mají k dispozici materiál typu Margaery a Daenerys, které vypadají štětkoidně bez nutnosti dalších úprav.
Ohledně Maisie vs Sophie souhlasím s Nevadou - ta první je vzhledem a postavou ještě děvče, snaha dělat ze sebe dospělou jí škodí. Jestli jí to někdo takhle radí, tak potěš.. Ze Sansule vyrostl kus ženský, počítám, že s tímhle borci z castingu úplně nepočítali. Jak ji bude Malíček vydávat za svou (dceru, ne za svoa00, i když to by asi neprošlo z podobných příčin) fakt netuším.
@Krisa: Chceš-li příklad, tak zrovna KH vypadá daleko přirozeněji v černi Hlídky než v kvádru. Ale je to drobný klučina, takže je možná jen těžší vybrat správný střih.
@Ninkwen: Pro většinu ženských je právě "typická" pouze v mladším věku, pak to pomalu, ale jistě konverguje k té Věstonické venuši. Takže s konfekcí celkem logicky narážíš. Já mám také problém vybrat kalhoty, do kterých se mi vůbec vejdou nohy a nemají přitom 10+cm "pivní" rezervu..
@Melindaaa: Jak jde dohromady zápas a cyklistika? Pokud to teda není dráhová..
@Gardien: Jseš si jistý, žes u té výšky/váhy neprohodil číslice? 193/85 bych neoznačoval termínem hroch, leda nějaký hodně vytrvalostní :D
Třetí díl, nechápu herce Jaimeho Lannistera, přijde to jen mě, nebo je Waldauovy fakt podobnej ?
Černý jak černoch ve tmě :D
Koukněte na anketu.Já se hned začal smát protože, každej se rád ulejvá:D