@JoeGyry Ty jsi komiks nečetl že? No každopádně to co tady vydávají za guvernéra je jen slabý odvar toho co je v komiksu za zrůdu (takový hardcore Ramsay akorát místo psů má zombíky). Jak to bude v seriálu nikdo neví, protože se už teĎ hodně odchyluje od komiksu, takže na thole ti neodpovím.
@Branislav_Gepeto Jasně, že jí řekl, že si nebude nic pamatovat - ale kecal. Já jen nechápu, proč by do té kletby dával něco, aby si vzpomněl, kdo jde, až potká Emmu. Pokud měl tuhle moc, mohl přece udělat, aby si pamatoval vše. I když je pravda, že chtěl asi aby to vypadalo věrohodně. I když se mi to opravdu nezdá.
Sice Spartaka nesledujem, ale prave som sa docitala, ze najbohatsia postava historie (v prepocte na dnesnu menu) je Crassus so 130 mld eur na konte 8-O
@Everett_Young Já mám s Katheryn Winnick problém od Bones, takže zatím mi přijde dost otravná. Jako je fajn, že to není mařka od plotny, ale nějak mi její umění bojovat zatím přijde směšné - ale doufám, že se to změní a já si ji oblíbím.
@JoeGyry Tohle trošku čekám - je mi nejsympatičtější, proto buď umře, nebo bude debil (nebo oboje najednou).
Jo a teď mi došlo, že ten stavitel lodí je bratr Erica z True Blood (Alexandera Skarsgarda) - dědičnost je občas pěkně nespravedlivá :D
Jako buď mu provede něco horšího, i když si neumím představit co teda. A ta posledni bitva byla taky dobrá fraška. Čekal jsem uplně něco jiné, jestli ten serial hodlají zakončit podobně tak potěš pánbů.
Komentáře
@JoeGyry Tohle trošku čekám - je mi nejsympatičtější, proto buď umře, nebo bude debil (nebo oboje najednou).
Jo a teď mi došlo, že ten stavitel lodí je bratr Erica z True Blood (Alexandera Skarsgarda) - dědičnost je občas pěkně nespravedlivá :D