Láska je slepá... :-) Popis prvního poblouznění byl roztomilý, ale na konci mě zarazilo, co řekl Mefan svojí ženě... Velmi se mi líbila jména postav :-)
Jména se mi líbila (hlavně Forrest a Dan), ale to, co řekl hlavní hrdina manželce ne, to si opravdu mohl odpustit Zajímalo by mne, podle čeho vznikala jména.
Svérázná povídka plná svérázně hovořících a chovajících se postav. :-) Humorná povídka, ale o něčem, co je v podstatě strašně vážné a zraňující. Takováto "odhalení" (jakkoli jsou neuvěřitelná) jen málokdy dopadnou dobře. Správný gentleman a otec rodiny by o svých životních láskách neměl mluvit před svými dětmi a svou ženou, a rozhodně ne při snídani. ;-) V záplavě někdy až smrtelně vážně se tvářících povídek je to ale bezesporu osvěžení.
Poviedka mi bohuzial prisla prilis chladna. Ziadne emocie, ziadne postavy, ktore by som mohla mat rada. Ale jazyk je pekny. Akurat by som si nabuduce dala pozor na slova ako "identifikovat" a "charakterizovat", ktore sa tam vobec nehodia.
Líbilo se mi to, i když ten seriál (How I met your mother) nesleduji. :-) Přišlo mi divné, že by chlap vzpomínal na svoji lásku před manželkou. V tom jsou muži diskrétní. Že se pak podřekl, znamená, že jim to moc neklape. Anebo miluje pravdomluvnost jako Sheldon. :-)
Ten příběh se odehrává kdy? Říkala jsem si, že v minulosti, protože jestli bude Píseň pokračovat, jak pokračuje, žádní Baratheoni už nebudou...
Komentáře
Zajímalo by mne, podle čeho vznikala jména.
Humorná povídka, ale o něčem, co je v podstatě strašně vážné a zraňující. Takováto "odhalení" (jakkoli jsou neuvěřitelná) jen málokdy dopadnou dobře. Správný gentleman a otec rodiny by o svých životních láskách neměl mluvit před svými dětmi a svou ženou, a rozhodně ne při snídani. ;-)
V záplavě někdy až smrtelně vážně se tvářících povídek je to ale bezesporu osvěžení.
Přišlo mi divné, že by chlap vzpomínal na svoji lásku před manželkou. V tom jsou muži diskrétní. Že se pak podřekl, znamená, že jim to moc neklape. Anebo miluje pravdomluvnost jako Sheldon. :-)
Ten příběh se odehrává kdy? Říkala jsem si, že v minulosti, protože jestli bude Píseň pokračovat, jak pokračuje, žádní Baratheoni už nebudou...