Tak pokračuju v týdnu animáků. Dneska to bylo Jak vycvičit draka - musím říct, že se to opravdu povedlo. A scéna na konci v pokoji patří k dalším hodně silným scénám jako smrt Mufasy nebo Dumbova ukolébavka.
Mně se v Na vlásku líbil asi jen ten čmuchající kůň :D Jinak mě to zas tak nenadchlo :D Jo, je to hezký, ale jsou lepší animáky :) (Příšerky s.r.o., Auta, Vzhůru do oblak, Hledá se Nemo)
Nejlepší je stejně Lví král, toho už nic nepřekoná. Ještě mu šlape na paty Spirit - divoký hřebec a Medvědí bratři. Jinak poslední díl Toy Story. Ten jsem děsně prořvala :D.
Podlední Toy story je na konci super dojemný :D Slzy tekly proudem :D Jinak se nejvíc těším na PŘÍŠERKY 2!! Středoškolskej Mike Wazovski bude perfektní:D A na Despicable me 2 a Cloudy with a chance of meatballs 2 se taky ráda kouknu :)
Tak jsem včera viděl Králokata v Hororu Mamá. Teda viděl, napřet je půl filmu v kómatu, pak má sen, pak bloudí noc a den a další noc v lese a pak velké finále prospí. Naprosto děj neovlivnivší postava. Místo něj dostane prostor postava, který jediný jsem přáp nějakej ošklivej konec, grrr.
@Hildegarda Ten tříminutovej film je lepší :) Zápletka celovečeráku je poměrně standardní horor, kde se vyskytuje klasické bubáčisko, z toho tříminutovýho filmu je tam jen pár motivů, třeba stejné schodiště, a jedna scéna se tomu trochu podobá, i když má jinej konec. Má to pár pozitivních míst, vizuálně je to udělaný hodně pěkně, ale jinak je to průměr. Škoda.
Komentáře
Dinklage daboval toho opicieho velitela piratskej lode.
Uz viackrat ma na tomto fore napadlo, ze dlhsie trva, kym niekto napise otazku, ako keby si ju vygooglil. ;)
Ale na druhej strane som dnes na to doplatila, ked som sa snazila vygooglit, kto je Jan Zelenka :spike:
U tohohle musí snad i Michael Bay ukrutně závidět :)
A vypadá to, že Cumberbath bude za perfektního záporáka. Sláva mu.
Jinak se nejvíc těším na PŘÍŠERKY 2!! Středoškolskej Mike Wazovski bude perfektní:D A na Despicable me 2 a Cloudy with a chance of meatballs 2 se taky ráda kouknu :)
Zápletka celovečeráku je poměrně standardní horor, kde se vyskytuje klasické bubáčisko, z toho tříminutovýho filmu je tam jen pár motivů, třeba stejné schodiště, a jedna scéna se tomu trochu podobá, i když má jinej konec.
Má to pár pozitivních míst, vizuálně je to udělaný hodně pěkně, ale jinak je to průměr. Škoda.