@BenNevis Hej, podla americkeho zakona deti mozu pracovat iba urcity pocet hodin ( viem, ako to znie :) ). Preto su v kurze dvojicky. Napr Full House a zname to slecny Olsenove
Kvôli Kelly som Misfits nezvládal pozerať bez titulkov, ale to je jediný dôvod prečo ju nemám rád, inak je to perfektná postava, ako nakoniec všetci. :)
Ať si jsou "úniky" epizod sebetrapnější,já jsem za ně rád. Z Vikingů jsem po posledním díle nadšený.Skvělá kombinace zemité brutality s mysticismem.A úvodní titulky jsou taky skvělé.Jsem zvědavý co HistoryChannel vyprodukuje příště.Hatfields and McCoys taky nebyli špatní a měli obdobnou zemitě pochmurnou atmosféru. Jediná věc,která mě vrtá hlavou je postavení vládnoucího jarla.Já měl Seveřany zafixované jako vcelku svobodnou a rovnostářskou(v mezích samozřejmě) společnost a teď takovejhle despota.
@Kolikokoli Já měl u kněze ze začátku opačné obavy.Že se mu podaří okolí obrátit na křesťanství.Ale poslední díl opravdu zavádí opakem. :-) Rozhodně by to šlo proti očekávání klišé "křesťan mezi pohany"
@Branislav_Gepeto Ne, on furt tvrdil, že si to nepamatuje, ale až ho Regina trošku přicvakla, tak to řekl. Žádné kouzlo na něj nepůsobilo, měl to očekované. Proč by tu kletbu dělal tak, aby na to sám zapomněl? Je to to jeho kouzlo, ne Reginino. Ona ho jenom přečetla.
@Branislav_Gepeto No, v tom případě by musel ještě sám sebe začarovat tak, aby se mu při setkání s Emmou vrátila paměť. Což je prostě podivné. Pokud dokázal do kletby přidat to, aby si vzpomněl, až Emmu potká, proč by tam nedal, že si to bude pamatovat furt? Navíc ten jeho pohled, když se mu Emma představí, neříká "WTF, co se to stalo, aha ono to fungovalo!", ale spíš "Super, je to tady!"
Navíc mám pocit, že to někdy později řešili a Rampl (ještě v pohádkovém světě) řekl, že si to bude pamatovat.
Komentáře
EDIT: zle som to napísal, viem že to na nete je keďže som to už pozeral, ale v TV to ešte nešlo?
Z Vikingů jsem po posledním díle nadšený.Skvělá kombinace zemité brutality s mysticismem.A úvodní titulky jsou taky skvělé.Jsem zvědavý co HistoryChannel vyprodukuje příště.Hatfields and McCoys taky nebyli špatní a měli obdobnou zemitě pochmurnou atmosféru.
Jediná věc,která mě vrtá hlavou je postavení vládnoucího jarla.Já měl Seveřany zafixované jako vcelku svobodnou a rovnostářskou(v mezích samozřejmě) společnost a teď takovejhle despota.
Já měl u kněze ze začátku opačné obavy.Že se mu podaří okolí obrátit na křesťanství.Ale poslední díl opravdu zavádí opakem. :-) Rozhodně by to šlo proti očekávání klišé "křesťan mezi pohany"
Navíc mám pocit, že to někdy později řešili a Rampl (ještě v pohádkovém světě) řekl, že si to bude pamatovat.