Povídky jsou opravdu velmi dobré, dnes jsem přečetl prvních 5 a snad zítra dočtu, ale budu to muset vzít ještě jednou, je to jak PLAO, po druhé si víc všímám detailů a nehltám tak děj. :-)
Asi jsem vám podala mylnou informaci :oops: U hlasování je napsáno do 30. března, takže ne do konce března (31.), ale jen do zítřka. Snad kvůli mně někdo neprošvihne hlasování - to bych nerada :-)
@alek Myslim, ze predlzovanie o jeden den Montemu ani Nevade velmi nepomoze, takze ja by som nepredlzovala. Pre toho, kto chce hlasovat, do polnoci casu dost :)
Gratulace vítězi i těm, co nevyhráli! ;-) Doufám, že Moraq se s námi podělí o své radostné dojmy. Bylo to těsné a skoro bych řekl až úplně vyrovnané. =D
Je to pro mne skutečně překvapení a velmi všem děkuji za ocenění. (Můj osobní favorit byl někdo jiný.) Povídka byla založena na autobiografii vztahu bratranec & sestřenice.
Téma pro příště: 1. Noční král - rekonstrukce legendy 2. Důležité rozhodnutí - široké téma o klíčovém rozhodnutí libovolné postavy
Anin jsem dneska výsledky nečekal, pochopil jsem to tak, že se prodlužuje až do konce dneška. Nu co už. Každopádně gratuluji vítězi, děkuji za body a ze stříbrných medailí si brzo udělám mistrův řetěz :D
Komentáře
Rozdávejte body - jeden náhodně vylosovaný hodnotitel možná něco vyhraje. ;-) :anxious:
Takový kolovací list s vlastnoručním věnováním od všech autorů by to ale mohl být taky. :-)
Vlastně druhé. Té, co je první v pořadí.
Doufám, že Moraq se s námi podělí o své radostné dojmy.
Bylo to těsné a skoro bych řekl až úplně vyrovnané. =D
Hip hip huraaaa!
A kdo je onen záhadný Básník? :?:
Povídka byla založena na autobiografii vztahu bratranec & sestřenice.
Téma pro příště:
1. Noční král - rekonstrukce legendy
2. Důležité rozhodnutí - široké téma o klíčovém rozhodnutí libovolné postavy