@Dreamer No ja si tiez od neho pamatam jednu hnusnu scenu a to ako nasli zabitu celu rodinu a male dievcatko znasilnene, brrrr. A este ako umucili TajTuovu lasku. Smrk
@Hildegarda@Dreamer Mě zase strašlivě hnul žlučí popis jeho kastrování. Jako ženy máte pravděpodobně jen vzdálenou představu :D (ne, nejsem naštěstí vykastrován, vasektomisován ani nic jiného, jenom, že my muži si to dovedem líp představit)
@Arutha2321 Neviem, kolko ma sesternica rokov, ale ked som mala nast, celkom ma chytila Pauline Gedgeova a jej Dom snov. Jedna z mala knih egyptskej tematiky, kde je hlavnou hrdinkou zena a je to v celku plasticke. Taka prijemna limonadka na urovni Smitha, ale pre zeny ako stvorene.
@Hildegarda Práveže už 28, čiže žiadna teenka to nie je. :) Ak som ju dobre pochopil, tak jej sa páčilo hlavne to prostredie a tématika, dej ani až tak veľmi nie.
Hmm, kamarádka mi dnes poťouchle podsunula Padesát odstínů šedi. Ze zvědavosti jsem během večeře dala první kapitolu. Vypadá to neskonale blbě, to bude parádní na dubnový výplach mozku. Jak doženu resty, které se mi kvůli práci nahromadily, tak se do toho asi pustím.
@Montezuma3 Na čtení Bible mi nepřijde nic špatného (I když Bible III: Vzpoura Strojů a Satana je daleko lepší), je dobré prozkoumat argumenty druhé strany. Ovšem za čtení 50 stejných odstínů šedi bych se i celkem styděl :D
@Lady Sansa Ze čtečky naopak oči nebolí! Já se toho taky bála, protože mě bolí a motá se hlava z monitoru počítače, ale pak jsem si půjčila čtečku od kamarádky a bylo to boží. No Ježíšek mi jednu taky přinesl a jsem naprosto spokojená.
@MissUtahraptor Já proti němu mám to že mi ho v osmi letech nutili číst, a mě to stráááááááááášně nebavilo. Možná tak v pěti letech, kdyby všechno ostatní došlo, ale mě ta knížka přišla nechutně naivní a nudná. U mě stačili prarodiče :D
Komentáře
http://www.databazeknih.cz/serie/kralovna-svobody-31
Na tohle je skvělá čtečka. Z té se blbě poznává kdo co čte ;)