@Michelle Lindsay by na Sansu vzhledově možná i seděla, ale Megan na Aryu? To je hodně mimo. Ale tu Arianne by zahrát mohla. Ona nebo Selma Hayek. Nebo Petty Hayek. A k tomu všemu Banderas jako Oberyn. A Reno jako Jorah Mormont. :twisted:
@Everett_Young Tak před deseti, patnácti lety možná, teď už je trošku použitější. Já myslím, že by ke zbytku tohoto hrůzného castingu Megan skvěle seděla - a navíc, Shia jako Jon... :-D
@Lady Sansa díky téhle větičce a pár dalším uřvaným prohlášením, mi dokonale zprotivila Daenerys v seriálu. Jako Margaery by se mi možná líbila víc, ale zatím mě nepřesvědčila o svém hereckém umu, spíš naopak. Její afektovaný křečovitý výraz mi vůbec nesedl.
Mě Emilia Dany zprotivovat nemusela, protože ji nesnáším od její první kapitoly. A Margaery mám normálně ráda, v seriálu mi nevadí, protože tam bůhvíjakej prostor nemá, takže já jsem s E.C. i s N.D. docela spokojená.
Komentáře
Cersei - Sarah Jessica Parker
Já myslím, že by ke zbytku tohoto hrůzného castingu Megan skvěle seděla - a navíc, Shia jako Jon... :-D