Tenhle žánr jde dost mimo mě, ale napadají mě filmy: Akira, Appleseed, Vexille 2077 seriály: Ergo Proxy, Texhnolyze (ale ty jsem neviděla, zatím je mám doma "do zásoby")
K požadovanému možná ještě Zkáza Ecobanu a Jin-Rō. I když u toho druhého si nejsem úplně jistá, jestli to do toho žánru patří. Ale za vidění určitě stojí :)
Já mám ráda historické, dobrodružné, akční, můžu i nějaké to sci-fi. Často se řídím spíš obsahem, než žánrem. Takže ze seriálů třeba Samurai Champloo, Seirei no Moribito, Hvězdný erb, Madlax, Noir, Hellsing, Wolf´s Rain, Kovboj Bebop, Eden of the East. Teď mám naplánované dva - Planetes a Gungrave. A pak Paranoia Agent.
Filmy jsou zase další kapitola - opět namátkou: Summer Wars, Girl who leapt through time, The Secret world of Arrietty, Vampire Hunter D, Hrob světlušek, Ninja Scroll. Nebo video film Samurai X: Trust and Betrayal (v podstatě 4 půlhodinové epizody tvořící souvislý děj).
Dokoukala jsem 7. sezónu Dextera. No jsem ráda, že další sezóna je poslední. Už se ty nápady opakují.
Co mě nejvíce zaujalo, byl malý Harrison. Pořád jsem si říkala, jestli ten "herec" není retardovaný. Vypadá mentálně i vzrůstem na dva roky, a to už hraje v Dexterovi několik let (alespoň to vypadá na stejné dítě). Pořád se směje jak Otík a když něco říká, schválně mu nezabírají obličej.
@BenNevis a ze ani netusis, ze to su dvojicky :) Ked ho vidim v seriali, tak ma az tak nadyma, ake je moje dieta inteligentne, ked uz vie zaspievat "Na dvore byva sliepocka nasa.... :twisted:
@Hildegarda Dneska jsem se dočetla, že to jsou dvojčata. :-) Asi je to běžná praxe v americké filmařině, kvůli zákonům, protože o dvojčatech neslyším poprvé.
U nás prý zase berou na natáčení děcka z kojeňáků, protože málo pláčou.
@DanielSvatoš No, mě se to líbí, samozřejmě je znát že to točili američané a místy je to s tím jejich patetickým hnusem přeplácané jako všechno, ale seriál je to jinak dobrý.
Komentáře
Mads Mikkelsen je pro Lectera dobrá volba podle mě, vypadá to zajímavě.
filmy: Akira, Appleseed, Vexille 2077
seriály: Ergo Proxy, Texhnolyze (ale ty jsem neviděla, zatím je mám doma "do zásoby")
A jaký žánr preferuješ? Měl bych chuť něco zkusit. Spíš filmy nebo krátké série, nic nekonečného. Proto úspěšně odolávám touze zkusit Naruta :-)
A co takový postapo anime?
Není zač :)
Já mám ráda historické, dobrodružné, akční, můžu i nějaké to sci-fi. Často se řídím spíš obsahem, než žánrem.
Takže ze seriálů třeba Samurai Champloo, Seirei no Moribito, Hvězdný erb, Madlax, Noir, Hellsing, Wolf´s Rain, Kovboj Bebop, Eden of the East. Teď mám naplánované dva - Planetes a Gungrave. A pak Paranoia Agent.
Filmy jsou zase další kapitola - opět namátkou: Summer Wars, Girl who leapt through time, The Secret world of Arrietty, Vampire Hunter D, Hrob světlušek, Ninja Scroll. Nebo video film Samurai X: Trust and Betrayal (v podstatě 4 půlhodinové epizody tvořící souvislý děj).
Co mě nejvíce zaujalo, byl malý Harrison. Pořád jsem si říkala, jestli ten "herec" není retardovaný. Vypadá mentálně i vzrůstem na dva roky, a to už hraje v Dexterovi několik let (alespoň to vypadá na stejné dítě). Pořád se směje jak Otík a když něco říká, schválně mu nezabírají obličej.
Ked ho vidim v seriali, tak ma az tak nadyma, ake je moje dieta inteligentne, ked uz vie zaspievat "Na dvore byva sliepocka nasa.... :twisted:
U nás prý zase berou na natáčení děcka z kojeňáků, protože málo pláčou.