@Dreamer To dítě bylo to nejošklivější dítě, co jsem kdy viděla. A spojení mimina s vlkodlakem mi přišlo nehorázně pedofilní (zvlášť, když ten vlkodlak je namaštěnej, nagelovanej slizoun, brrr). Nechápu, jak tohle někdo mohl vymyslet!
@Nevada Carlisle je tvá "oblíbená" postava? Mě bilo do očí, jak z celkem pohledných lidí udělali tak strašně slizské kreatury a Carlisle se svými divně odbarvenými vlasy mi přišel odpuzující.
Uz uz som sa tesila na Warm Bodies, ale este nie su titulky :( Uz to videl niekto? Ale ked tak rozmyslam, asi tie titulky pri zombikoch nemaju velky zmysel :)
@Nevada Jj, já vím, ale nevím, co od ní Meyer opsala (a je mi to v podstatě jedno, protože Twilight dost pravděpodobně nikdy nebudu číst a znovu neuvidím)
@Branislav_Gepeto Takže to je koukatelný? Já jsem teď tak v půlce knížky a nevím, jestli mám počkat na nějakou lepší verzi. Musím říci, že jsem se předevčírem hrozně rozčilovala, že česká kina mě nutí krást filmy, za které bych chtěla zaplatit lístek. Warm bodies vůbec nejdou a OZ je jenom dabovaný. Pak se všichni diví, proč se tolik stahuje :evil:
@MissUtahraptor@Branislav_Gepeto@Krisa Myslíte takovou tu volovinu kde poskakoval pomalovanej debil s kloboukem a dělal ze sebe retarda? Tak to jsem vždycky vypnul hned jak to začalo.
Kostičky :D co to tady vytahujete? Mně se vždycky děsně líbily ty skleněný kostičkový akvárka, co měly uvnitř autíčko, rybičku a já už nevím, co všechno. Kostkáč mi naháněl strach :anxious:
Komentáře
@Branislav_Gepeto Já to nečetla, takže nevím.
@Nevada Carlisle je tvá "oblíbená" postava? Mě bilo do očí, jak z celkem pohledných lidí udělali tak strašně slizské kreatury a Carlisle se svými divně odbarvenými vlasy mi přišel odpuzující.
Uz to videl niekto? Ale ked tak rozmyslam, asi tie titulky pri zombikoch nemaju velky zmysel :)
Musím říci, že jsem se předevčírem hrozně rozčilovala, že česká kina mě nutí krást filmy, za které bych chtěla zaplatit lístek. Warm bodies vůbec nejdou a OZ je jenom dabovaný. Pak se všichni diví, proč se tolik stahuje :evil: