Konečně nějaký vážně dobrý díl OuaT. Bála jsem se, že zde bude vychvalován neprávem, ale kupodivu mne docela nadchl. Mohli by si udržet úroveň do konce série, aby mi to spravilo chuť po většině předešlých dílů. :D
P.S.: Proč tu byly pochybnosti o otcovství u Reginy? Mi to připadá docela jasné. :-?
Práve som dopozeral pilotný diel The Killing a dosť sa mi to páči. Sympatická dvojica vyšetrovateľov (chlap vyzerá ako Alfie Allen natiahnutý 30 cm do výšky :) ) a výborná atmosféra. Dúfam, že to tak bude pokračovať.
@Krisa Simon (Iwan) je miláček :) Já ho znala první jako Simona z Misfits a až pak jsem slyšela pár písniček a ty má samozřejmě taky luxusní :) Je to slaďouš :D Ze seriálu doporučuju zkouknou i další řady a hlavně nezanevřít po slabší třetí řadě, protože čtvrtá je špičková :)
Mne sa 4tá páčila najmenej, Rudyho som si obľúbil ale ten zvyšok :/. Tá pekná holka použila svoju schopnost 2x? :D a tá najnovšia a jej "super schopnosť" to som nechápal.
Komentáře
P.S.: Proč tu byly pochybnosti o otcovství u Reginy? Mi to připadá docela jasné. :-?
1) zbožňuji Iwana Rheona
2) konec byl geniální :D
jen doufám že to Sibyl zvládne, když brečela před Gannikem tak mi pukalo srdce :)
Ze seriálu doporučuju zkouknou i další řady a hlavně nezanevřít po slabší třetí řadě, protože čtvrtá je špičková :)