Videoshrnutí 2. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v 2. řada
«1

Komentáře

• Pár nových videí, tentokrát dokonce počeštěných, případně i s CZ titulkami na Edně.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Nové postavy - na Meeru si budu muset hodně zvykat, tahle je dost mimo moje představy. Ten šišla, co má hrát Thorose, by byl mnohem lepší jako Vargo Hoat. Škoda, že tuhle postavu změnili, když mají tak dobrého kandidáta. Na Thorose mi nesedí ani trošku. Ale moje druhé největší castingové zklamání po Mancem bude Brynden Tully.
  • Tak mě napadlo úplně to samé, když jsem viděl Thorose. Dokonalej Vargo. V knížce je celkem důležitá postava. Oni jej chtějí ze seriálu vynechat? Brynden je takovej nějakej uťáplej, ale toho snad kostým atd. zachrání. Ale Mssandei a Jojen jsou podle mě dost přesný.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Taky si myslím, že Bryndenovi hodně pomůže kostým a líčení. Meeře nepomůže nic :( (Doufám, že mě překvapí a bude dobrá)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • @Krisa Hoď si do profilovky místo Jona Ducha ať jsi taky roztomilá. ;)
  • A kde je Iwan? :evil:
    Kolko ma este nechaju cakat?! :onfire:
    Dokud se neobjeví přímo v seriálu.
  • Hlavně aby HBO nakonec neoznámilo že účast Iwana byla jen mediální kampaň na zvednutí sledovanosti, popřípadě aby nedostal jen nějaké cameo.
  • Že by byl tak populární? Já ho snad v ničem ještě neviděl :-)
  • @alek já ho vůbec neviděl (kromě věcí okolo GoT)
    @alek Stačí slyšet :)

@Everett_Young To by mne docela dost zasmušilo.
    Já bych se tomu taky srdečně nasmála. Ale moc pravděpodobné to není.
  • Přijde mi trochu zvláštní, že jako nová postava je uveden Beric Dondarion. Vždyť se přeci objevil už v první knize, když jel pronásledovat Horu na příkaz Neda Starka. Myslím, že scéna s ním byla i v první řadě seriálu.
  • To byla ale tehdy role řádně neobsazená - podobně jako Jaqen na konci první řady.
  • upraveno 9. března 2013
    Navíc při obsazování první řady si ještě nemohli být jistí tím, že nějaká druhá serie bude natož pak třetí.
  • Podobně tam bylo více herců, třeba dětští - Myrcella a Tommen. Je to samozřejmě o smlouvách, který se uzavíraj na roky (někteří maj snad až šestiletý). A když to řádně neošetříš, tak jsi pak v maléru - to byl asi případ Gregora Clegana a Rakhara.
  • @Krisa Mal by zevraj vystupovat uz v prvej epizode. Esteze tak.
  • Jaime vypadá dost dobře, přestože jeho vlasy nejsou zdaleka tak zlaté jak by měly být.
  • @DanielSvatoš Vypadá to, že JAIME má multiúčet...
    @Hildegarda Na jednu stranu jsem moc ráda, na druhou vůbec :)

@DanielSvatoš Tmavé vlasy, dobré vlasy :twisted:
  • @Krisa Mam podobne zmiesane pocity :). Dufam, ze mi ho Ramsay uplne neznechuti...
    @Hildegarda Já se spíš bojím, že budu Ramsaye hodnotit mírněji, což je asi možná ta horší varianta :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.