Nové postavy - na Meeru si budu muset hodně zvykat, tahle je dost mimo moje představy. Ten šišla, co má hrát Thorose, by byl mnohem lepší jako Vargo Hoat. Škoda, že tuhle postavu změnili, když mají tak dobrého kandidáta. Na Thorose mi nesedí ani trošku. Ale moje druhé největší castingové zklamání po Mancem bude Brynden Tully.
Tak mě napadlo úplně to samé, když jsem viděl Thorose. Dokonalej Vargo. V knížce je celkem důležitá postava. Oni jej chtějí ze seriálu vynechat? Brynden je takovej nějakej uťáplej, ale toho snad kostým atd. zachrání. Ale Mssandei a Jojen jsou podle mě dost přesný.
Přijde mi trochu zvláštní, že jako nová postava je uveden Beric Dondarion. Vždyť se přeci objevil už v první knize, když jel pronásledovat Horu na příkaz Neda Starka. Myslím, že scéna s ním byla i v první řadě seriálu.
Podobně tam bylo více herců, třeba dětští - Myrcella a Tommen. Je to samozřejmě o smlouvách, který se uzavíraj na roky (někteří maj snad až šestiletý). A když to řádně neošetříš, tak jsi pak v maléru - to byl asi případ Gregora Clegana a Rakhara.
Komentáře
Kolko ma este nechaju cakat?! :onfire:
@Everett_Young To by mne docela dost zasmušilo.
@DanielSvatoš Tmavé vlasy, dobré vlasy :twisted: