GRRM vs. JRRT

upraveno 18. listopadu 2012 v Akce a hlasování
13

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Ten soundtrack je užasný
  • jj. Illidian is out there somewhere :-)
  • balrogovia svojimi bičmi poháňali drakov pri útoku na gondolin. takže ten súboj vlastne ani nie je súbojom :)
  • Mám všetký WOW knihý a musim povedať . Arthas je debil ovladol ho Ner´Zul a Frostmourne jasne je to demonicka zbran ale taký AshBringer je zbran starsia a jej historia je neskutočna. Osobne preferujem Illidana Stormrage, bol jeden z najsilnejsich postav Azerothu . Arthas na nho nema a to že mu nechtial trošku obližil pred citadelou je TRAPAS od blizzardu.
    A k tomu Cairne Bloodhoof on zomrel pri čestnou suboji s Hellscreamom, ked GrimTOTEM-aci otravili hellsreamovu sekeru GoreHowl.
  • Mám všetký WOW knihý a musim povedať . Arthas je debil ovladol ho Ner´Zul a Frostmourne jasne je to demonicka zbran ale taký AshBringer je zbran starsia a jej historia je neskutočna. Osobne preferujem Illidana Stormrage, bol jeden z najsilnejsich postav Azerothu . Arthas na nho nema a to že mu nechtial trošku obližil pred citadelou je TRAPAS od blizzardu.
    A k tomu Cairne Bloodhoof on zomrel pri čestnou suboji s Hellscreamom, ked GrimTOTEM-aci otravili hellsreamovu sekeru GoreHowl.
  • Docela zajímavý je, že v souboji Gimli vs Hora favorizoval Gimliho. Hora je přece jen pořádný zvíře v železe, ani Oberyn ho nedokázal dorazit včas(a Gimli by asi nemohl zvolit lepší taktiku).
  • @Kamil Gimli je trpaslík. Ne jenom zakrslý člověk, ale TRPASLÍK. To mluví a vše! :D
  • Gimli během bitvy o Helův Žleb: "Připadali mi moc velcí, tak jsem si sedl u kamene a díval se, jak šermujete." Dvěma z těch "moc velkých" chvilinku před tím usekl hlavu :D
  • To vím taky, že to není žádný špičatý ucho, ale na Horu by mu to moc nepomohlo. :-)
  • @Everett_Young Vsadím se, že ti skuruti měli holej krk a Gimli stál na chůdách, když s nima bojoval :-D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Gimli by byl imho obratnější než Hora, což by byla jeho velká výhoda - Hora by mlátil mečem kolem sebe a Gimli by se mezitím prosmýkával kolem kolohnáta a hledal šanci na dorbý úder.
  • @Kamil Myslím že železné brnění je ti k ničemu když tě takový nabouchanec vezme po krku obouruční sekyrou.
    A když si dá redbull co dává křídla, aby tam dosáhl.
    Ale pak tomu chybí ta useklá hlavička. Ale já bych vsadil na Horu, trpaslíci jsou nejhorší.
  • @Everett_Young No ono to dost pomůže, když ten rozmach není optimální. Navíc Hora se mu asi neskloní, aby se k takové ráně dostal. A i kdyby, tak se mu sekera v brnění zasekne a Hora chudáka Gimliho uškrtí jako králíčka. Gimli navíc nebude ani tak obratný jak byl třeba Oberyn, když bude chtít uskočit tak riskuje, že si zakopne o vousy. :-)
    @flanker.27 Hlavička se dá sekat i po vykrvácení z užitečných tepniček :)
    Já vím, že se narvou všude, ale tady bych sázela spíš na Gimliho.
    @Krisa Kopání do mrtvol už je jen plýtvání silami. Pokud tedy nechceš nosit jako triumf vypreparovanou lebku.
    @flanker.27 Čepice mi nesluší :(
    @Krisa Ani růžová s bambulkou? To sluší každý :)
  • @Krisa Pořád by se k těm tepničkám taky musel nějak dostat a to by bylo dost problematické vzhledem k tomu, že Hora užíval obouruční meč a dlouhé paže (proto si taky Oberyn vzal kopí, aby tu výhodu minimalizoval). V podmínkách reálné světa by vyhrál Hora, v podmínkách fantazy světa bych fandil Gimlimu, ale stejně by vyhrál Hora (pokud by ho zezadu neodrovnal Jaime ) :-D
    @flanker.27 Obávám se, že ani ta ne - nesluší mi ani moje milovaná Kofolová čepice :)

@Kamil Gimli by mu proběhl pod nohama a šmiknul by ho sekerou pod kolena a byo by :)
  • @Krisa Co kdyby měl nohy u sebe? :-D
    @Kamil To by neměl - bojový postoj je s nohama od sebe na šíři ramen. S nohama u sebe by to bylo dost nestabilní a zvlášť pro kolohnáta, jako je Hora :)
  • @Krisa Pokud vím tak Gimli u sebe má krátkou vrhací sekyru pro případ nouze. Takže jeden zásah mezi Horovi prasečí očička a bylo by dobojováno.
    @Everett_Young Pro mne za mne, já s tím nemám žádný problém :)
  • @Krisa Dejme tomu, že Hora by ustoupil od tradičního postoje, pač by se bál, že mu ten malý tvor přoběhne mezi nohama a přešmikne mu žilku.

@Everett_Young Pokud vím tak Hora má helmu z masivního kousku železa. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.