TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1114115117119120362

Komentáře

• Ne, správně je Vikinzích ;). Článek super :applause:
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Kolikokoli měl tam g, proto "nepřebejvá".
  • @Thorar Aha :D. Nějak jsem si v tu chvíli myslela, že "nepřebejvá" znamená "chybí" :D.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Nevíte někdo jak z videa (.mkv přehráváno v VLC media playeru) vyndat zabudované titulky?
  • A nejde to ve VLC MP normálně jen vypnout? Matně si vzpomínám, že to tak občas dělám :-) Ale já jsem technický analfabet, takže mě neber vážně... :-D
  • @Michelle Právě že ne. Není tam možnost žádných titulků.
  • upraveno 8. března 2013
    @Everett_Young Aha :-( Tak to ti určitě poradí někdo chytřejší a povolanější ;-)
  • upraveno 8. března 2013
    @Krisa Podle mě to byl jen jakýsi "předvoj", aby zjistili, jestli tam fakt něco je. Teď se vrátí domů a budou mít pro jarla důkaz, že ta cesta není zbytečná a může tam poslat víc mužů (na větších lodích).
  • @Kolikokoli se snaží být co nejroztomilejší. :)
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    Kolikokoli : tiez si myslim a plus budu chciet dalsie informacie o tych uzemiach a ludoch a aj tak ty mnisi budu ako otroci a ked budu moc hovorit tak im proste vythnu jazyk.
    Já, ten předvoj beru, ale stejně mi ta loďka přišla strašně maličká - vždyť se tam skoro ani nevešla posádka. Já bych v takové lodičce na moři jet nechtěla, a to jsem po něm jela na rychlostním kajaku :) (Samozřejmě jen v "dosahu" břehu).
  • @Hildegarda Ale raptor od Miss. U. je pořád roztomilejší :twisted: tedy, dokud ho nepotkáš. :D
  • Jak můžete používat VLC?Když jsem ho používval, tak u některých titulek nepobíral diaktriku.
  • @Edem Já si právě myslím, že ten mnich tam začně rozsévat křesťanství a nakonec noví křesťani zabijí jarla - a tak zjistíme, že měl celou dobu pravdu (protože viděl smrt ze západu - smrt pro celou jejich říši, jak ji znají).
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    Kolikokoli: Vikingovia z konca 8 storocia a krestani ? Nema sancu si v ich zemi najst stupencov ale budu mat z neho srandu a ako vravim proste ho zabiju az budu mat jeho zvastou dost.
  • @M1on MUsíš změnit čtení titulků na "střední Evropa" pak budou fungovat správně a dělala to jen jedna verze.
  • Ve jménu roztomilých štěňátek, dávám si do profilovky to ze všech nejroztomilejší.
  • upraveno 9. března 2013
    @Dreamer Dexter a jeho ranajky - ten teda hned zrana vali :). Cloveku len tak tecu slinky pri tom steaku :-)
  • Když si znovu pouštím intro ke Hře o Trůny, tak už se zase začínám těšit, přinejmenším přibudou nový šroubky a kolečka jupíí :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A díky za inspiraci. Pořád přemýšlím co si tady pustit k práci, protože už mám všechny svoje oblíbence "oposlouchané". Jdu vyhrabat CD se seriálovými znělkami.
  • Moc ted seriály nestíham, díky naprosto úchvatnýmu House of Cards, kde je rovnou 13 dílů venku. Netflix se vyznamenal, do toho jména režisérů jako Fincher či Schumacher. Tohle je fakt výjimečný počin roku, pro mě na úrovni jasných jedniček na poli novinek - loňského Newsroomu a předloňského GoTu. Spacey je dokonalej. Takže díky za zdejší doporučení!
    upraveno 9. března 2013
    @Krisa
    Herkules nééé...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.