Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1222325272875

Komentáře

• @Anvil
    Chce to být hodně vytrvalý, časem si tě někdo všimne. :)
    Tohle fórum už funguje hodně let a spousta lidí se tu zná od začátků, takže je trochu těžší "infiltrovat" skupinu, ale dá se - je tu i dost novějších aktivních členů.
  • @Blackfish Jak se tak na tebe dívam, tak to asi jde. Čekám, kdy na nás začnou skákat srdíčka :-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 6. března 2013
  • @Branislav_Gepeto ježišmarja 21 je celkem zralý věk :D jdu se zahrabat ...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Blackfish Já se zamiloval až ve 22, to nic :)
  • Prvním rokem si zvykám na absenci přípony -náct :D Je to divné, když mi děcka říkají dobrý den a začínají mi vykat. Taky jsem si nedávno uvědomila, jak jsou ty děti strašně prťavý, připadá mi to jako včera, co jsem musela zaklánět hlavu, abych dospělým viděla do tváře a teď už se k nim prý taky počítám a za několik měsíců se dohrabu ke kmetskému věku jedna dvaceti let :) to je hrůza, jak ten čas letí.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    No dobré, tak 21 je vek dozrievajúceho človeka čo okusuje taje dospelosti a zvyká si na ne, 25 je taký už zrelší vek a 30 je už zrelá :D

Teraz som zase ja ešte len nejaké semeno v pôde. :D
    @Branislav_Gepeto Raději to už nerozvíjej, nebo se začná cítit blbě a méněcenná :D
  • Připadám si s tím vším zráním jako sýr :D Každopádně tady není emotikon pro srdíčko, což mě sice mírně irituje ale co nadělám :D
    Ale vietečo? Používajte si merítko aké chcete :D Ja sa idem zahrabať
    @M1on No, bylo to jednou a navždy a ač mi to některé zdejší dámy nechtěly věřit, stačily na to tři setkání a nebylo třeba nic odkládat, "dokud se lépe nepoznáme" ;-)
  • Jedna dívka by potřebovala vyplnit do školy krátkej dotazníček. Mohli by jste moji Lordi a moje Lady věnovat pár minut času? Jedná se o různé reklamy a jejich vliv na vás. Díky moc :) já budu mít + u ní a vy u mě :)

http://www.survio.com/survey/d/G8O5V9D7H8Q7V7R0L
    @Blackfish Já neznám ani jednu kampaň, takže bohužel nemohu pomoci :(
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Taky ani jednu, ale i to byla možnost v dotazníku, tak jsem ho vyplnil :-)
    @Thorar Jenže pak se muselo vyplňovat, jaký pocit v tobě vyvolává a u té prostřední otázky nebyla možnost "nic"/"Nevím", takže nevím, jestli to můžu vyplnit.
    kouknu se na popis, obrázek a už vim že je nudná, nezajímavá a nebojim se označit i možnost neetická
    @Thorar :D OK, já nechtěla odsuzovat jen z obrázku a nechce se mi ty kampaně zkoumat, protože mě nezajímají.
  • Já viděl ve zprávách tu kouli a to bylo tak všechno
    Mám otázku na místní uživatele FB a počítačově zdatnějši. Nemůžu se přihlásit na FB, protože mi to tvrdí, že "Obdrželi jsme upozornění, že váš účet možná není pravý." A chce, to abych opsala kód, který mi má přijít SMSkou, jenže já tam nemám svoje číslo správně (chybí mi tam + před 420) a tak to chce, abych nahrála nějaký doklad s fotkou, datem narození a jménem (se zakrytými ostatními údaji). I když nebude vidět nic tak závažného, nechce se mi tak ten doklad nahrávat. Nejde to nějak obejít nebo vyřešit? Je bezpečné tam začerněný doklad poslat?
    Nejsem sice FB závislák, ale používám ho (kromě blbostí) i na řešení školních věcí apod., takže se mi o tenhle účet nechce přijít.
    upraveno 12. března 2013
    @Thorar Takže to náhrání dokladu je v pohodě? Moc se mi do toho nechce, protože jen tak někam nahrávat občanku není můj styl :). Asi budu pečlivě černit.
    Někdo mě udal? 8-O To jde? Proč by to někdo dělal? To jako někdo nevěří, že jsem to opravdu já? A může mě udat jenom můj "kamarád", nebo i "nekamarád"?
    A něvíš, jak dlouho to pak trvá, když jim pošlu tu fotku (stačí fotka, že jo)?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.