TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1112113115117118362

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Já se zatím nedostal za pátý díl, ale zcela náhodou jsem včera natrefil na první díl Black Mirror...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pozor, takhle nějak začíná seriálová "závislost" :)
  • Tak jsem právě dokoukal první díl Vikingů. Přišlo mi to velice zajímavé, až na pár věcí.

1) Ragnar je samolibý blbeček.
    2) Myslel jsem, že Rollo bude borec č.1, bohužel, v posledních pěti minutách stihl všechno zkazit.
    3) Vidím to jenom já, nebo spor Ragnar/Náčelník připomíná spor Jax Teller/Clay Morrow?
    4) Dost historických hloupostí včetně použitého slovníku, nebo například celkově dost moderní přístup.

Positiva:
    1) Ragnarova Manželka je bezva (ale tu scénu kdy zbije ty dva tupce si mohly odpustit / mohla je zlikvidovat nějak lépe.)
    2) Skvělé efekty
    3) Bezva herecké obsazení. (myslím že toho stavitele lodí už jsem viděl v BBC Robinu Hoodovi)
    4) Zajímavý příběh

No, na další díl se určitě kouknu, ale na 5* to není.
  • @flanker.27 Najlepsia cast je z druhej serie druha. To je fakt sila.
    @Nevada + @Hildegarda Závislosti se bát nemusíte, ono mě to Zrcadlo jedno černé zas tak neoslovilo. Ne že by to nebylo k zamyšlení, ale na podobný téma už jsem viděl pár zajímavějších věcí, který si přitom nemusely vypomáhat prasetem. Resp. chápu, proč se to jmenuje Black Mirror, ale nemám moc rád moc generalizující odsudky. a viděl jsem to skutečně náhodou, páč jsem opět náhodou na Cnemaxu natrefil na film co mě zaujal a tohle bylo hned potom. Stahovat to nebudu, ale podívám se na další díl, pokud si vzpomenu.
  • upraveno 5. března 2013
    @flanker.27 Tak diel s prasatom sa trosku vymyka z celeho serialu, lebo tie ostatne su vyslovene o buducnosti.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 5. března 2013
    @Krisa Zeby si mala nieco proti vsetkym lahkym devam zacinajucim na Ros? :twisted:
    Nucham diskriminaciu ako bic :!: :)
    @Hildegarda Taky jsem si říkala, jestli to nebdue mít společný základ :D Ale Rose nemám ráda, Ros je pouhopouhý opruz.

@Everett_Young Ta má super zuby :)
    A ještě jsem se zapomněla ujistit - že ten starší brácha byl Hodor, že jo?
  • @Krisa Jo, herec jednej ulohy, chudacisko :)
    Ten si Bonda asi nikdy nezahra...
  • @flanker.27 Manželovi se Black Mirror taky tolik nelíbil (ale spíš kvůli natáhnutému ději než generalizujícím odsudkům).
    Prozatím ze šesti dílů tam byly dva politické, dva o reality show a dva o partnerských vztazích. Líbí se mi na tom, že tam pracují se sociálními sítěmi a sdílením, protože v jiných seriálech se zase tváří, že nic takového neexistuje. :-)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    @BenNevis souhlasím, sociální sítě jsou další vývojovou generací Internetu a kdo ví jak se naše společnost bude měnit. Konečně o tom někoho napadlo natočit seriál, který je promyšlený -- co se týče moderních technologií a jejich vlivu na společnost...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Skuknutá 15. časť OUaT a už sa teším na nedeľu pretože vtedy bude dlhoočakávaná epizóda Miller's Daughter na ktorú sa teším prakticky už od konca prvej série :D
    @Branislav_Gepeto Jedničku bych si přesně takhle přála :D
    @Krisa Neboj sa, tvorcovia OUaT nie sú ako George Martin :D
    Se Sněhurkou začínám mít taky trochu problém - ale Ginnifer Goodwin je nádherná a má skvělé kostýmy, tak se ně ní aspoň ehzky kouká :). A ta herečka, co jí hraje jako malou je skvělá - přijde mi, že se moc dobře naučila mimiku i pohyby GG.

OUAT mě furt baví, ale doufám, že to nebudou moc natahovat, protože by to šlo dost dolů. V téhle sérii mě baví Rampelníkova/Goldova linka a Hook, zbytek už je trochu navíc.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.