Poradna
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Ty styly mi nějak blbnou - změní mi styly stran i na jiných stranách, než chci :(
díky
Jak je možný, že tu nereagujete na "cizince"? Už se mi to stalo tady na fóru v krátké době potřetí? Je potřeba se někde představit, lézt všem komentářema do zadku nebo něco takovýho, docela mě to zaráží :) Dík za pomoc
http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/42039-non-canon-sources/
(Mimochodem, Thorar měl v podstatě celkem pravdu, ale nebylo to úplně přesné, protože psal, že ty informace nejsou od GRRM, kdežto já navrhl, že ano, jen nejsou ze základních spisů, což je pravda i podle toho anglického fóra, na které poslal odkaz, jenom pro úplnost - ano, rád mám pravdu :D )
Takže to asi může být obojí?
Anything written by the creator in the primary medium is automatically fully canon.
Anything written by the creator which is still subject to change should be considered canonical until we are told it isn't.
semi-canon
Anything written or created by other people but approved by the creator should be considered semi-canon, or canon until the creator overrules it.
Vždyť je to jasně napsáno.