@Gardien:D To tedy vskutku ano. Nicméně se mi vůbec ale vůbec nelíbí kam celé WoW spěje. V každém dalším datadisku někoho zmasakrují a musejí rychle yvtvořit někoho nového (kdo do hry samozřejmě nezapadá, protože tam nemá co dělat) aby mohly masakrovat dále. Celý svět WoW jde do pr... chtěl jsem říct do Outlandu.
@Blackfish Ta tvoje lovkyně je spíš jako ze Starcraftu :D
@Everett_Young Mno, Deathwinga nevytáhli z rukávu, ten už je ve Warcraftu 2. Já hlavně doufám, že se Blizzard zaměří na tu svojí novou onlinovku a WoWko ukončí hezky se ctí - objeví se konečně Sargeras a zdecimovaný Azeroth budou zachraňovat jeho stvořitelé :onfire:
Cez World Editor skúšam tvoriť vlastné kampane a chcel by som spraviť udalosti po W3 ako kataklyzmovský boj o Echo Isles a smrť Zandalaryho, Ragnarosov návrat a pod. Neviem ale čím mám začať aby to malo viac kapitol. Ak by mal niekto návrhy, bol by som povďačný. A tiež nejaké odkazy na stránky s konkrétnymi údajmi o dianí.
Hmm, podívala jsem se na oficiální stránky, abych zjistila, co je na Azerothu nového a nemám radost, nemám. Skoro žádný vývoj v Alianci, zato v novém patchi bude alianční hráč pracovat pro Voljina, protože tvůrci hry jsou moc líní, aby vytvořili jiné úkoly pro Alianci. Navíc znova Aliance a Horda spojí síly proti většímu zlu, tak jako v předchozích rozšířeních, ačkoliv tohle rozšíření mohlo a mělo být jiné. Všimněte si taky prosím, jak tvůrci vyklouzli z toho, aby nedejbože hráč Hordy zažil skutečnou porážku, protože jejich hard metalová frakce přece nikdy nemůže prohrát :roll:
Mimochodem - zdá se, že tvůrci si oblíbili v každém rozšíření přidat hratelnou rasu nebo rasy, ačkoliv většina z nich je po svých startovacích zónách jenom do počtu (zdravíme skřítky, "vlkodlaky" a draenaie). Která rasa nebo rasy myslíte, že přibude v dalším rozšíření?
Myslím že rasy už nebudou. Garrosh se nebezpečně motá kolem černé magie a démonů vzívaní. Tipuju nové povolání a návrat na outland - Demon Hunter a přepracovaný outland. Myslím, že Varian nekývne tak snadno na souhru s hordou proti Garroshovy.
Pridávať rasy je údajne jednoduchšie, pretože classy treba balancovať jednu s druhou a aby sa im to oplatilo, potrebovali by čosi fest originálne a dobré. Údajne už Monk im robil problémy pri balancovaní. Ale súhlasím, tak to aj dopadá - pri Pandarenov mi bolo divné po opustení korytnačky - som sa motal vo Westfalle ako ľudia. Mohli im vymyslieť niečo lepšie.
Ja hrávam len tu starú. Nijak profisonálne len s kamošmi máme aj pár raidov. Nevidím zmysel v kartovej hre ktorá neprinúti ľudí si sadnúť za jeden stôl a hrať, kartová hra cez mobil/pc je podľa mňa nezmysel.
@Gardien Noční elfové, temní zrovna moc nejsou, jsou to taková plachá noční zvířátka :-D Jestli pro tebe mágové z jejich řad úplně nejvíc przní lore, tak to jsi šťastný člověk.
Mě osobně třeba przní lore oživováním a superhrdiny, to mě štve nejvíc. Onyxku, kolikrát jsme zabili, Ragnaros se zase v Cata dostal ven, Doufám jen že nechají odpočívat v pokoji jak Arthase tak Illidana. Nesnáším hrdiny na bílých koních/vlcích/hipogryfech jako je Thrall nebo Malfurion. To už je mi milejší Varian.
@Blackfish U Arthase se spolehni, Chris Metzen ho nemá moc rád, u Illidana těžko říct. Už bych se nedivila ani tomu, že třeba na konci Mists Illidan přiletí, usekne Garroshovi hlavu s tím, že "nebyl připraven", vlepí Tyrande hubana a zase zmizí, aby o něm už nikdo nikdy víc neslyšel :D Právě že Varian už taky začíná být superhrdina. O bojové strategii toho ví víc než deset tisíc let stará Tyrande, příště nejspíš poučí Voljina o vúdú, Thralla o šamanismu a Velena naučí číst proroctví.
Komentáře
@Everett_Young Mno, Deathwinga nevytáhli z rukávu, ten už je ve Warcraftu 2. Já hlavně doufám, že se Blizzard zaměří na tu svojí novou onlinovku a WoWko ukončí hezky se ctí - objeví se konečně Sargeras a zdecimovaný Azeroth budou zachraňovat jeho stvořitelé :onfire:
Mimochodem - zdá se, že tvůrci si oblíbili v každém rozšíření přidat hratelnou rasu nebo rasy, ačkoliv většina z nich je po svých startovacích zónách jenom do počtu (zdravíme skřítky, "vlkodlaky" a draenaie). Která rasa nebo rasy myslíte, že přibude v dalším rozšíření?
@Thorar Tos zabil :D