@Nevada A pořád nic? Mě to také nepřipadá vtipné. (Harryho Pottera jsem přetrpěl první dva nebo tři díly, pak už jsem stejně jako Aleš Háma v sousedním topiku vyskakoval z Taxi se slovy "Já mám jenom jedny nervi".)
Tak opačné pohlaví to bude asi brát jinak. :D Né, že bych chtěl být jako on ale má zajímavej život. Válka, manželka, rodina v koncentráku, podnikání + ty ženy.
Teda, stačila mi obyčejná verze - tu prodlouženou bych už asi nezvládla. Já prostě takový typ lidí nemám ráda, trochu mi připomíná Josefa Hausmanna, takže se mi dělají osypky.
@Krisa No, zcela upřímně Kořeny mužského šovinismu jsem měl co dělat abych vůbec dočetl, protože jsem se začínal pomalu cítit jako vykořisťovaná žena. A važ si toho, že to říkám zrovna já =D
@flanker.27 Nevím, napsala jsem tam, že jsem boží a bordelář. Škoda jen, že přesné výsledky se asi nikdy nedozvím, docela by mě to zajímalo (součástí byl i test barev - řazení podle toho, jak se mi líbí) :(
Nikde - byly to psychotesty, jestli jsem schopná a vhodná pro dobrovolnickou práci v jedné hradecké organizaci. Takže netuším, jestli to je někde veřejně přístupné (dost o tom pochybuji, protože se za ty testy platí). Ty výsledky by mě fakt zajímaly, ale nevím, jestli mi je dají k nahlédnutí - možná o to časem požádám.
Komentáře
Tak to je osobnost! Čumím s otevřenou hubou.
Čumím na to jak puk. Barney Stinson, Hugh Hefner, Steve Stiffler - úplní žabaři.
Vystřižené scény s Domabylem alias Mr.D. :D :D
Škoda jen, že přesné výsledky se asi nikdy nedozvím, docela by mě to zajímalo (součástí byl i test barev - řazení podle toho, jak se mi líbí) :(