Píseň zazní na HBO!

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
1246718

Komentáře

• upraveno 14. června 2008
    No vidiš to, před víc jak rokem...a za tim Barrandovem si stále stojim.
  • MIlMIl
    upraveno 14. června 2008
    Taky jsem mu psal. Jednou a bylo to kvůli psaní jako takovému. A odpověděl mi, jenže znáte Martina. Byla to taková ta obecná odpověď říkající si o další konkrétnější otázku. Už jsem mu pak nepsal.
    Tak tady jsou, ukažme si na ně. Na ty, co mistra zdržujou od práce! :-)
  • upraveno 15. června 2008
    Už by mistr mohl pomalu vydávat dál....zbývá mi už jen 100stran Hostiny pro vrány 1 a celá dvojka :) Tak nezdržujte maily :)
  • upraveno 15. června 2008
  • upraveno 16. června 2008
    Jo asi jsem na tom lépe...ale zase na druhou stranu si to teď můžeš přečíst znova. Myslím, že tato série patří určitě k těm, které můžeš číst x krát a stejně tam objevíš něco nového - nové spojitosti, náznaky, narážky...
    čítal som ju trikrát kompletne celú a určite ju ešte pár krát čítať budem. aj keď niektoré Sansine kapitoly asi preskočím :-)
    sarven: Dávej si bacha v temných uličkách...místní sansofilové už jsou na hranicích :-)
  • upraveno 17. června 2008
    Sansa mi zpčátku přišla jako dost nudná...ale nyní, konečně se tam děje něco jiného než ONA: S přivřenými víčky, sleduje jak muž trestá pěstí ženu. Neee, takhle by to přece být nemělo. Rytíř si toho nesmi dovolit. Bardi vždy zpívají....
    Nyní když je v Řekotočí s Malíčkem je to už o něčem jiném...i když teda Malíček mi příjde jako pěkný....no řekněme že jsem zvědavý co se z něj ještě vyklube.
  • upraveno 17. června 2008
  • upraveno 18. června 2008
    Souhlasím s tebou. Na Sanse jde právě vidět jak se změnila...a to dost razantně.
    Život je změna... proto ze Sansy Stark vznimne Paní z Hory, opora trůnu a žena, o jejíž přízeň se budou ucházez mnozí...
    Co to je? Začátek i konec je sestříhaný klip Sleeping Sun od Nightwish.
    Upřímně řečeno, nějak mě to neuchvátilo... více se mi líbil ten předcházející fanouškovský trailer, ten, co ho zmiňoval i GRRM na svém neBlogu.
    A jak se vám líbí tahle Píseň? :-)
  • upraveno 19. června 2008
  • upraveno 10. září 2008
    Až dnes vyjdete na ulici dobře se rozhlédněte! Možná právě vedle Tebe stojí člověk, který rozhodne, že se I&F pro HBO bude natáčet u nás. Do zbroje! Do ulic! A usmívat na cizince ;-)
    (HBO koupilo práva a hledají se lokality. V tomto okamžiku v ČR a Španělsku. Nicméně sám Mistr tvrdí, že nemáme nechat příliš unést.)
  • upraveno 10. září 2008
  • upraveno 10. září 2008
    Taky sem letím z oficiálek, dychtíc vám to vyklopit .) Zpráva je to dobrá, i když jsme tuhle část jednání my, politiky Hollywoodu ne-tak-uplně znalí jedinci, už vlastně považovali za hotovou.
    Pokud se budou mít rozhodovat mezi ČR a Španělskem, máme dle mého skromného názoru velice dobrou šanci, jelikož jsme holt levnější a na to pánové slyší, marná sláva :)
    Co se týče lokací...Těžko u nás sice budou hledat mořem bičovaný Dračí Kámen, rozpálená pole Dorne, či mrazivé průsmyky za Zdí, ale z toho zbytku by se tam našlo snad všechno.
    Na druhou stranu, počítačové triky a šikovnost scénáristů dokážou zachránit mnohé.
    Co jsem však chtěl podotknout - jestli se nakonec začne natáčet u nás, jdu do dobrovolnického komparzu! O tom žádná. A počítám, že tam nejednoho z vás potkám :-P
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 10. září 2008
    Mno, studentské časy a brigády mám sice za sebou, ale na čumendu bych se zastavil stoprocentně.
  • upraveno 11. září 2008
  • upraveno 11. září 2008
    Myslím, že jsem dokonce mluvil o pohledném odvážném mrtvém vojákovi. :-)
  • upraveno 23. září 2008
    odvážní vojáci bývají většinou mrtví ;-)
  • upraveno 23. září 2008
    Na druhou stranu ale zbabělí vojáci obyčejně nemívají těžkou hlavu! ;-)
  • upraveno 12. listopadu 2008
  • upraveno 12. listopadu 2008
    Boom baby! :))) Tak držme palčáky!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.