@Branislav_Gepeto Myslím, že Xaro by byl popraven jakmile by projevil zájem... A tak by se Qarthská armáda vydala do Zátoky proto, aby potrestala vraha vyslance a než by dorazili Vis by už buď byl napůl cesty do Westeroesu, nebo by na ně vypustil všechny tři draky a dal by jim (a náhodným kolemjdoucím z řad jeho vlastních otoků) okusit "Fire&Blood". :D
@Everett_Young Skvěle, už vidím, jak se to dobře (ale politicky korektně) vyslovuje... :D
@Everett_Young Takhle jsem nad tím nepřemýšlela. Spíš něco jako: žádná zlatá koruna, zemře Daenerys (třeba při porodu), přeskočí Viserysovi, ne jí, a napadne ho nějaký geniální postup (založený na horečném snu), jak vejce vylíhnout poté, co ho khalasar jakožto přítěž (neužitečný bratr mrtvé khaleesi) nechá v pustině s pár dalšími chcípáky... :dance:
@MissUtahraptor A draci se vylíhnou poté co Viserys hodí vejce do hranice na které se demonstrativně upalují oni "další chcípáci" protože už s ním nemohou vydržet?
@Everett_Young Ó ano, vynikající nápad! Ve vzteku, pochopitelně, poněvadž ten pitomý plebs (a koňáci k tomu) nechtěl poslouchat. Probudili draka, což probudilo draky... =D
Tak mě napadá, to by byl supr námět do příštího povídkového kola. Nějaký odvážlivec by to mohl navrhnout Lordu Veliteli. Třeba zlomové okamžiky:
- Robert zabije divočáka a přežije - dozví se o dětech. - Stark nebude věřit Baelishovy a vyhraje v KL: Popraví se Joffrey. - Vysoká zahrada se postaví za Stannise / Stannis a Renly se spojí. - Stark si promluví s Robertem a navrhne na Ruku někoho jiného, třeba Tywina nebo Dorana.
Viděl jsem teď nějaké fotky z natáčení, a nemůžu si pomoct. (opravdu mě teď matou vzpomínky, možná jsem to tu už i říkal) ale Jojen Reed vypadá jako pubertální Vojta Dyk. Čili osoba, kterou nemám moc rád. Jo jo, Jojene, my si rozumět nebudem.
by nebylo k zahození, je to v rámci alternativní reality, je to jen těžko vyčerpatelné, a lidi o tom rádi debatují. Osobně teda tradiční příběh z písně, i když napsaný jiným "rukopisem" upřednostňuju před těmi "skoky v čase, prostoru, etc.".
Problém je, že si to vyžaduje veľkú fantáziu. Pretože odpoveď na mnohé tie takzvané "What If" (BTW je na to aj séria poviedok pre World of WarCraft postavená na rovnakom pricnípe) je - Kniha by sa skončila prvým dielom a nič iné by sa nestalo. Napríklad popraviť Joffreyho, nechať Neda vyhrať a Roberta prežiť, to by nechao priestor len pre jeden prúd deja a síce už len Dany. Vlastne... Ako to píšem tak si uvedomujem, že je to skôr výhoda. Ja som pako...
A na Lannistery, protože by to neodskákal jen Joffrey, ale taky Cersei a zřejmě i Jaime, a Tywin by se chtěl pomstít. A Balon Greyjoy by využil situace a zase se vzbouřil. Variant je mnoho.
Komentáře
@Everett_Young Skvěle, už vidím, jak se to dobře (ale politicky korektně) vyslovuje... :D
- Robert zabije divočáka a přežije - dozví se o dětech.
- Stark nebude věřit Baelishovy a vyhraje v KL: Popraví se Joffrey.
- Vysoká zahrada se postaví za Stannise / Stannis a Renly se spojí.
- Stark si promluví s Robertem a navrhne na Ruku někoho jiného, třeba Tywina nebo Dorana.
Edit: Momentík, nebylo to tu už?
by nebylo k zahození, je to v rámci alternativní reality, je to jen těžko vyčerpatelné, a lidi o tom rádi debatují. Osobně teda tradiční příběh z písně, i když napsaný jiným "rukopisem" upřednostňuju před těmi "skoky v čase, prostoru, etc.".
@Nevada To je rozkošné :)