TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1108109111113114362

Komentáře

• @Krisa Jo, to je peklo, pouštět si Masterchefa a nejíst u toho :D.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • @Kolikokoli To mi povídej, ale když u toho dlabeš rohlík se šunkou a přitom slintaš nad tím co tam připravujou, tak to taky není žádná velká jízda teda :D
  • upraveno 28. února 2013
  • @Kolikokoli A ty steaky a suflé a lávové dortíčky a mňááááááám :D
  • @Melindaaaa Aaaaaa! Jednou jsem to nevydržela a hned po konci dílu jsem si ten lávový dortík udělala a bylo to BOŽÍ!!! :D
  • @Kolikokoli Já to taky musím zkusit :D Ale už toho mám v plánu tolik. Hrozně chci zkusit Makronky! Ne, že by je dělali v Masterchefovi, ale stejně je nutně potřebuju umět upéct! Takový malinová z Paula. Mmmmmmm....ach jo...sbíhají se mi sliny
  • Masterchef je pre mňa momentálne top TV vec na svete. Asi od októbra minulého roka som videl tri americké série, jednu austrálsku (ktora má 80 dielov, lebo to tam beží 6 dní do týždňa), dve austrálske Junior série, a teraz mám rozpozeranú ďalšiu austrálsku dospelácku. Náš česko-slovenský ma nechytil, rozhodcovia boli vcelku trapáci (v porovnaní so zahraničnými, Gordon Ramsay je boh) a pevne verím, že pre Peštovú to bol prvý a posledný pokus o moderovanie.
  • upraveno 28. února 2013
    @Melindaaaa Mňam! :D. A ten lava cake - ízi pízy! :D

Jinak nejlepší díl Poníků je druhá část svatby. Hudba je perfektní, ten konec (společné kouzlení)... nádhera + ti měňavci jsou děsivější než někteří mimozemšťani z DW :D. Opravdu luxusní díl.
  • @Kolikokoli Já jsem teprve v první sérii, takže hádám, že mě pár skvělých dílů ještě čeká :)
    @Arutha Teď jsi mě úplně inspiroval. Při čekání na další US sérii budu koukat na australskou verzi:) Jinak jsem koukala, že australský masterchef je na youtube (teda aspoň první dva díly, dál jsem to nezkoumala, tak hádám, že mám na nějakou dobu vystaráno :)
  • @Melindaaaa Austrálsky je super, nesie sa to v takom omnoho pohodovejšom, priateľskejšom duchu než americký, kde je to predovšetkým šou. Jedinou nevýhodou je absencia akýchkoľvek titulkov.
  • @Melindaaaa 2. mi přišla lepší než ta 1. (tvůrci už viděli, že na to víc koukají dospělí, tak to tomu trochu přizpůsobili :D)
  • @Arutha Toho jsem se trošku bála, že nebudou ani anglické titulky, ale tak snad to zvládnu :)
    @Kolikokoli To je super! Už se těším :) Včera jsem koukala na dva díly, kde vůbec nebyla PP, takže to nebylo tak skvělé, jako obvykle :( :D
    @Kolikokoli @Melindaaaa Nechte toho! Sice jsem po snídani, ale tohle je mučení :D
  • paulczpaulcz zima se blíží
  • Tak poslední Arrow byl hodně zajímmavý.
    @sarven @M1on Já to ještě neviděla, neprovokujte :( :D
  • Asi před měsícem a půl jsem mrkla na 1. díl Community a byla to blbost. Před týdnem jsem to zkusila znova - opět jsem se nedostala přes 5. minutu. Včera jsem si pustila 3x17 a už jsem viděla skoro všecky díly a je to boží! :D A pak, že se musí seriály sledovat díl po dílu :D.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Když jste o tom tak hezkyy povídali, tak jsem si dal dneska ráno první díl Ripper Street. Zdá se, že to bude mezi seriály jedna z těch výjimek, které dám šanci :)
  • @flanker.27 Jupiii :) a to je druhy diel este lepsi :)
  • @Kolikokoli Ja som skusila minuly tyzden, zatial dve casti, ale rozmyslam, ze asi vypustim Person of Interest, ktory uz sledujem viac menej zo zotrvacnosti a tiez sa preorientujem :)
  • @Hildegarda Ten začátek je hrozná nuda. Teď už jsem ale na konci 1. série a je to dokonalé. Nejlepší jsou ty odkazy na různé seriály, filmy atd. A taky neustálé narážky na Glee :D
  • PoI jsem vydržel první tři díly. James je hroznej.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    PoI má druhou sérii o hodně lepší než tu první. Ale Caviezel v akčních scénách pořád žalostně selhává, hlavně v bitkách.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    No, Emersona naopak dost přeceňuješ. Mám tam konstantní výraz "jinak vzorný školáček přistižený při opisování."
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 2. března 2013
    @Hildegarda Ten jsem před chvílí už taky viděl. Jenom mám takovou výtku, chvílema je to opravdu drobátko překotný, jinak se mi to líbí. Detektivky z tohohle období a ze zšeřelýho Londýna mám rád :)

Jo, a samozřejmě mě hned upoutal Jerome "Bronn" Flyn :)
  • Mě se nelíbí jak je Flyn v některých věcech strašný slušňáček (sex, prostituce apod.) a v jiných (především násilí) zase nezná mezí.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.