@Kolikokoli To mi povídej, ale když u toho dlabeš rohlík se šunkou a přitom slintaš nad tím co tam připravujou, tak to taky není žádná velká jízda teda :D
@Kolikokoli Já to taky musím zkusit :D Ale už toho mám v plánu tolik. Hrozně chci zkusit Makronky! Ne, že by je dělali v Masterchefovi, ale stejně je nutně potřebuju umět upéct! Takový malinová z Paula. Mmmmmmm....ach jo...sbíhají se mi sliny
Masterchef je pre mňa momentálne top TV vec na svete. Asi od októbra minulého roka som videl tri americké série, jednu austrálsku (ktora má 80 dielov, lebo to tam beží 6 dní do týždňa), dve austrálske Junior série, a teraz mám rozpozeranú ďalšiu austrálsku dospelácku. Náš česko-slovenský ma nechytil, rozhodcovia boli vcelku trapáci (v porovnaní so zahraničnými, Gordon Ramsay je boh) a pevne verím, že pre Peštovú to bol prvý a posledný pokus o moderovanie.
@Melindaaaa Mňam! :D. A ten lava cake - ízi pízy! :D
Jinak nejlepší díl Poníků je druhá část svatby. Hudba je perfektní, ten konec (společné kouzlení)... nádhera + ti měňavci jsou děsivější než někteří mimozemšťani z DW :D. Opravdu luxusní díl.
@Kolikokoli Já jsem teprve v první sérii, takže hádám, že mě pár skvělých dílů ještě čeká :) @Arutha Teď jsi mě úplně inspiroval. Při čekání na další US sérii budu koukat na australskou verzi:) Jinak jsem koukala, že australský masterchef je na youtube (teda aspoň první dva díly, dál jsem to nezkoumala, tak hádám, že mám na nějakou dobu vystaráno :)
@Melindaaaa Austrálsky je super, nesie sa to v takom omnoho pohodovejšom, priateľskejšom duchu než americký, kde je to predovšetkým šou. Jedinou nevýhodou je absencia akýchkoľvek titulkov.
@Arutha Toho jsem se trošku bála, že nebudou ani anglické titulky, ale tak snad to zvládnu :) @Kolikokoli To je super! Už se těším :) Včera jsem koukala na dva díly, kde vůbec nebyla PP, takže to nebylo tak skvělé, jako obvykle :(:D
Asi před měsícem a půl jsem mrkla na 1. díl Community a byla to blbost. Před týdnem jsem to zkusila znova - opět jsem se nedostala přes 5. minutu. Včera jsem si pustila 3x17 a už jsem viděla skoro všecky díly a je to boží! :D A pak, že se musí seriály sledovat díl po dílu :D.
Když jste o tom tak hezkyy povídali, tak jsem si dal dneska ráno první díl Ripper Street. Zdá se, že to bude mezi seriály jedna z těch výjimek, které dám šanci :)
@Kolikokoli Ja som skusila minuly tyzden, zatial dve casti, ale rozmyslam, ze asi vypustim Person of Interest, ktory uz sledujem viac menej zo zotrvacnosti a tiez sa preorientujem :)
@Hildegarda Ten začátek je hrozná nuda. Teď už jsem ale na konci 1. série a je to dokonalé. Nejlepší jsou ty odkazy na různé seriály, filmy atd. A taky neustálé narážky na Glee :D
@Hildegarda Ten jsem před chvílí už taky viděl. Jenom mám takovou výtku, chvílema je to opravdu drobátko překotný, jinak se mi to líbí. Detektivky z tohohle období a ze zšeřelýho Londýna mám rád :)
Jo, a samozřejmě mě hned upoutal Jerome "Bronn" Flyn :)
Komentáře
Jinak nejlepší díl Poníků je druhá část svatby. Hudba je perfektní, ten konec (společné kouzlení)... nádhera + ti měňavci jsou děsivější než někteří mimozemšťani z DW :D. Opravdu luxusní díl.
@Arutha Teď jsi mě úplně inspiroval. Při čekání na další US sérii budu koukat na australskou verzi:) Jinak jsem koukala, že australský masterchef je na youtube (teda aspoň první dva díly, dál jsem to nezkoumala, tak hádám, že mám na nějakou dobu vystaráno :)
@Kolikokoli To je super! Už se těším :) Včera jsem koukala na dva díly, kde vůbec nebyla PP, takže to nebylo tak skvělé, jako obvykle :( :D
Jo, a samozřejmě mě hned upoutal Jerome "Bronn" Flyn :)