Ještě bych chtěla podotknout, že ten argument, že Pohroma musí mít pána, se Blizzardu moc nepoved. Źádná armáda není silnější bez velitele a s nemrtvými, co se chaoticky rozutečnou po Azerothu, by si Aliance a Horda poradily. Lepší by byl argument, že Pohromu by bez krále lichů ovládal někdo z Plamenné legie. Celý Bolvar představuje ostatně jenom zadní dvířka, kdyby došly všechny nápady, proti komu bojovat.
@Blackfish S tím, že Arthas něco držel na uzdě, bych si tak jistá nebyla. Tyrion Fordring naopak říká, že v tom zmrzlém srdci žádného Arthase (paladina) nevidí. A jeho duše je koneckonců ve Frostmournu.
@Blackfish To, že v mysli zabil zbytky svojeho lepšího já i Nerzhula, vychází z knížky, ale odporuje to tomu, co hráči vidí ve hře (v jedné chvíli král lichů řekne, že býval šaman, i když to je asi jediná narážka na Nerzhula). On je taky důvod, proč je v Northrendu duch malého kluka, ale žádný odkaz na orckého šamana. V té knížce měl zabít Arthas zabít svoje lepší já, ale ne Nerzhula, aby to bylo nějak konzistentní. Ale souhlasím, že to paladinské já na rytíře smrti ještě vliv mělo, mohl ostatně do svojí armády přidat Terenase nebo Uthera, ale neudělal to.
@Ugla To je zrovna blbost, která je v jedné z warcraftích knížek, ne ve hře. Azeroth ale tvůrci mrví mnoha jinými způsoby... a jsou za to konstantně kritizovaní. Přivádějí na scénu nové lokace a nadpřirozené bytosti bez ohledu na to, že to nemusí dávat smysl a že v těch lokacích se v dalších rozšířeních vlastně nic nového neděje (třeba Northrend). Nebo se třeba v rámci rovnosti sil a zpřístupnění lokace nebo úkolů hráčům Hordy některé postavy Aliance stanou neutrálními. Naposledy to byl Malfurion - hraje si na Švýcarsko, ačkoliv Tyrande je pod útokem a Ashenvale hoří.
Pokud by vůbec někdy vzniklo W4, stejně by se hrálo online. Proč ostatně účtovat hráčům pár desítek dolarů za několik disků, když jim je můžu účtovat každý měsíc ;-)
P.S. WoW je ale pořád lepší než jiné onlinové RPG hry.
@svoa00 To s tím Bolvarem mi přišlo divný celý. 1) je otráven 2) je sežehnut 3) najednou žije a má šupiny... A stejně, jak může to, že Arthase zabili, znamenat, že porazili Krále Lichů? Vždyť on ani předtím neměl tělo. Byla to pouze zbroj, ve které byla vězněna roztrhaná duše Ner'zhula.
Strašně mě mrzí, že příběh na úkor onlinovky trpí a musí být překrucován. Stejně, jako když všichni mrtví, nebo ztracení ve skutečnosti mrtví nebyli, nebo prostě byli, ale ožili a my je musíme znovu porazit.
Maliky, zdá se mi že žvaníš a o ději víš hodně kusé informace. Skus si to projít, přečíst si to na wowwiki, udělat nějaké questy v Icecrownu, dobít Citadelu a číst si informace v questech a rozhovory NPC. Mimochodem to nejsou šupiny :)
dobrý, připouštím, že nevím o všem, co se na Northrendu dělo, questy jsem třeba v IC nedělal vůbec. Ale o tom, kým byl Bolvar oživen a mučen vím. Jen mi to přijde divný.
Wow som hrával od Vanilly, kde som bol strašný, keď prišlo TBC s kamošmi sme si založili 3v3 team a boli sme celkom dobrý, na hru som si zarábal tým že som ťahal ľudom arena rating. Highlight mojej kariéry bol týžden ked som odohral 5v5 s Hydrou (asi najlepší disco priest tých čias). Keď prišiel Wotlk doexpil som si svojho warriora no aréna bola hrozne nevyrovnaná, tak to však bývalo keď sa prešlo na nový patch/datadisk Retri pala bol retardovaný a warrior na 3,0,0 nevedel nič, naexpil som si teda DK. No keď som so svojou ex ktorá prvý krát hrala Wow dosiahol za mesiac 2k rating prestal som hrať. Postavy som predal (nebol som ziskový ale spomienky na wow narozdiel od veľa iných ľudí neľutujem) a ešte som chvíľu hrával na free serveroch. Ešte som sa vrátil keď oznámili že Cata zmení oblasti na nepoznanie, asi 3 týždne som si od lv1 vyexpil postavu , bolo to veľmi pekné questy veľmi zaujímavé no už ma to tak nechytilo, všetci kamoši to prestali hrať (okrem toho jedného ktorý mi požičal acc) tak ma to už nebavilo, čo sa deje v Pandarii o tom nemám skoro vôbec šajnu.
K najobľúbenejším spomienkam patrí keď ma guild master PVE guildy za to že sme ho potiahli na 2200 zobral aj s kamošom do všetkých raid dungov na TBC. Keď začal event bitka o Hyjal skoro som plakal od šťastia pretože som vlastne hral poslednú misiu WC3. Lady Vash aj Kaelthas boli taktiež skvelý a pri celom BT som mal zimomriavky, ten rozhovor Akumu a Illidana pred finálovým stretnutím bol úžasný.
@JoeGyry Spousta hráčů, co WoW znají delší dobu mluví ve stylu "WoW je mrtvý" nebo "zničili moji oblíbenou hru". Mají rozhodně právo si stěžovat, ale většina té rozmrzelosti vychází z toho, že WoW je osm let stará hra a první zkušenost, když všechno bylo nové, nic nenahradí. Už jsem zmiňovala, že je to hračka (bohužel čím dál tím víc) a všechny hračky po čase omrzí. Herní technika u různých postav mě nikdy moc nezajímala, ve hře mě zabili třeba čtyřikrát za sebou, ale i ten nejtěžší úkol jsem dokončila s jakoukoliv postavou. Jsem asi jedna z mála, kdo hrál, protože chtěl vědět "jak to bude dál". Současný děj není špatný - vrátil se ke starému dobrému Horda versus Aliance, přičemž Aliance prohrává, kde může, ale Horda se naopak rozpadá a na konci současného rozšíření budou mít obě strany za úkol vůdce Hordy zabít a vyplenit Ogrimmar. Mimochodem je to zajímavá chvíle, protože tvůrci mají možnost něco opravdu změnit. Realisticky vzato by po dlouhé době v záři reflektorů hráči víceméně rozpadlé Hordy museli bojovat o přežití vlastní nepočetné rasy - kromě Forsaken (což je ještě zajímavější). Aliance by pro ně najednou nebyla jenom nepřítel (a to z jejich pohledu relativně slabý nepřítel, co si budeme povídat), ale sehrála by roli padoucha, co jim jde tvrdě po krku ;-) Nejhorší vypravěčská možnost by asi byla, kdyby se vůdci Aliance v té chvíli zachovali jako parta gayů a ve chvíli, kdy mají dost sil, aby dobývali Ogrimmar, tu situaci nevyužili.
Parádní, zvlášť čarodejka :) Jak se mi upgradne battle.net tak hodím i nedávno doexpenou moji lovkyni. Na RP by mě to pravděpodobně bavilo, ale nevydržel bych to.
Komentáře
Vím, že tohle sem nepatří, ale napadlo mě, že by zde mohli být i fandové SC II
@Blackfish S tím, že Arthas něco držel na uzdě, bych si tak jistá nebyla. Tyrion Fordring naopak říká, že v tom zmrzlém srdci žádného Arthase (paladina) nevidí. A jeho duše je koneckonců ve Frostmournu.
Pokud by vůbec někdy vzniklo W4, stejně by se hrálo online. Proč ostatně účtovat hráčům pár desítek dolarů za několik disků, když jim je můžu účtovat každý měsíc ;-)
P.S. WoW je ale pořád lepší než jiné onlinové RPG hry.
Strašně mě mrzí, že příběh na úkor onlinovky trpí a musí být překrucován. Stejně, jako když všichni mrtví, nebo ztracení ve skutečnosti mrtví nebyli, nebo prostě byli, ale ožili a my je musíme znovu porazit.
Články jsou detailnější a aktuálnější než na wowwiki.
K najobľúbenejším spomienkam patrí keď ma guild master PVE guildy za to že sme ho potiahli na 2200 zobral aj s kamošom do všetkých raid dungov na TBC. Keď začal event bitka o Hyjal skoro som plakal od šťastia pretože som vlastne hral poslednú misiu WC3. Lady Vash aj Kaelthas boli taktiež skvelý a pri celom BT som mal zimomriavky, ten rozhovor Akumu a Illidana pred finálovým stretnutím bol úžasný.