Nelfové můžou být magiči, protože přijmuli zpět zbytky Highborne. DK jasně že porazí Lich-Kinga 1vs1 protože je to dva datadisky starej boss. Příběhová a zážitková stránka tím sice trpí ale není to nic hrozné. To už bych mohl rovnou říct že parta nýmandů odnikud zničí v boji Aspekta Deathwinga. Pána Outlandu Illidana, Elementárního lorda Ragnarose, zapudí Staré bohy - Yogg-Sarona nebo Cthuna. Když chceš hrát v týmu najdi si guildu, choď raidy a dungeony, tam to ještě platí. Ve světě už málo, ale někde jsou přece questy, které potřebuješ splnit v partě, pokud nejsi DK nebo Monk teda (u těhle klass jsem nikdy pomoc nepotřeboval), Monk je nový naboostovaný drvič a DK je přece jen hero classa.
jinak tohle je můj Avatar. Teď sice nejsem navrcholu, protože jsem se pohádal s vedoucími v guildě tak neraiduju ale musím říct že mě Pandarie baví i bez toho.
Vyhrála vylodění. A vede si líp jak horda, aspoň co můžu soudit z questů a instancí. Varian se projevil jako lepší velitel. Možná, nechci to zakřiknout, blizzardi jsou svině, to i vyhrajeme.
@JoeGyry Ty hraješ trola, viď? :D Pro ty, co nevědí nebo už zapomněli, jak vypadala bitva o Undercity z obou pohledů, to srhnu:
Horda: Thrall, Voljin a Sylvanas bojují s pánem děsu, zabrání dalšímu pokusu o příchod Plamenné legie a získají Undercity zpátky pro Hordu.
Aliance: Varian, Jaina a spol. vidí trosky Lordareonu a v nějaké té pitevně zjistí, že Sylvanas nechala svoji novou "zbraň" testovat na lidech a trpaslících. Variana to tak naprudí, že začne bojovat s Thrallem, načež Jaina dostane hysterický záchvat a teleportuje celou armádu do Stormwindu. Jo, a zabijí týpka, co zradil Sylvanas, což by Thrall udělal tak jako tak.
svoa ako si myslela tých černokňažníkov? Pretože neviem či si sa pomýlila alebo Blizzard spravil nejakú úpravu. Naposledy keď som WoW hral ešte Night Elves nemohli byť černokňažníci...
@Branislav_Gepeto Á, moje chyba. Špatně jsem si to pamatovala. Teď jsem se podívala na nabídku a noční elfové můžou být mágové, ale ne černokněžníci. Omlouvám se, že jsem tě uvedla v omyl.
Ale mrtví zůstanou mrtví. Jednou jsem na tohle téma (právě nemrtví NA Azerothu) napsal povídku. Bylo to o tom, jak se jádro Argend Down postaralo o likvidaci nemrtvých v tomto řádu.
Stejně jsem to s těma nemrtvýma po WotLK nepochopil. Proč v tom konečným videjku bylo řečeno, že když Král Lichů padl, tak budou nemrtví nebezpečnější? Vždyť to je nesmysl ne? Arthas jim velel smrt živým, tak proč by měli být horší bez něj? A vůbec, jakto že se nevymanili z jeho držení? Přece když Král Lichů ztrácel moc ve W3 Ledový trůn, tak se nemrtvým vracelo jejich vlastní já... viz Sylvanas.
Komentáře
http://eu.battle.net/wow/en/character/burning-blade/Vizimir/simple
jinak tohle je můj Avatar. Teď sice nejsem navrcholu, protože jsem se pohádal s vedoucími v guildě tak neraiduju ale musím říct že mě Pandarie baví i bez toho.
http://eu.battle.net/wow/en/character/wildhammer/Pratur/simple
@JoeGyry Ty hraješ trola, viď? :D Pro ty, co nevědí nebo už zapomněli, jak vypadala bitva o Undercity z obou pohledů, to srhnu:
Horda: Thrall, Voljin a Sylvanas bojují s pánem děsu, zabrání dalšímu pokusu o příchod Plamenné legie a získají Undercity zpátky pro Hordu.
Aliance: Varian, Jaina a spol. vidí trosky Lordareonu a v nějaké té pitevně zjistí, že Sylvanas nechala svoji novou "zbraň" testovat na lidech a trpaslících. Variana to tak naprudí, že začne bojovat s Thrallem, načež Jaina dostane hysterický záchvat a teleportuje celou armádu do Stormwindu. Jo, a zabijí týpka, co zradil Sylvanas, což by Thrall udělal tak jako tak.
http://www.wowpedia.org/images/d/d7/Queen_Azshara.jpg
Stejně jsem to s těma nemrtvýma po WotLK nepochopil. Proč v tom konečným videjku bylo řečeno, že když Král Lichů padl, tak budou nemrtví nebezpečnější? Vždyť to je nesmysl ne? Arthas jim velel smrt živým, tak proč by měli být horší bez něj? A vůbec, jakto že se nevymanili z jeho držení? Přece když Král Lichů ztrácel moc ve W3 Ledový trůn, tak se nemrtvým vracelo jejich vlastní já... viz Sylvanas.