TVD je takové Twilight v seriálové formě, jen bráchové Salvatorovi jsou o něco přitažlivější než zdechliny ze Stmívání, ale hlavní hrdinka je stejně otravná jako v TB a v Twilight :) jinak já Annu Paquin taky moc nemusím, ale v TB je spousta jiných super charakterů (Pam, Laffayette, Jason, Eric,...) kvůli kterým to určitě stojí za podívání ;)
TVD je pro mě peklo - viděla jsem 1. díl a už v půlce jsem se chtěla utlouct klávesnicí! Koukla jsem se na to, protože miluju True Blood a chtěla jsem další upíry, ale tohle fakt nešlo. Hlavní hrdinka je sice krásná, ale blbá jak bambus a příjemná jak střevní chřipka a hlavní hrdina není ani hezkej, takže ani tahle stránka to nezachrání (je mu asi 35 a hraje středoškoláka, muhuhahaha)! True Blood je ve všech směrech lepší než TVD - každý si tam vybere nějakou svojí boží postavu. Z nadpřirozených seriálů jsem viděla ještě 1. sérii Being Human (UK) a to se mi docela dost líbilo, jen nemám čas na sjetí dalších sérií (díl má skoro hodinu a já nikdy nevydržím jen u jednoho) a navíc tam je mezera mezi zuby Aidana Turnera (Kili) :D
Collinsův Castiel bude v deváté sérii Supernaturalu opět zařazen mezi regulerní postavy. Kdybych si měl opravdu vybrat nějakou nadpřirozenou bytost kterou bych chtěl jako boha, byl by to právě Castiel :D
@Krisa poslední díl Spartaka mě tak znechutil, že už na to koukat nebudu. Při sledování se mi dělalo fyzicky špatně. Naevia snad brzo chcípne, ale to já už neuvidim. A Crixus je mnohem větší sympaťák v Arrow :-)
@Krisa Mě ti tři nanejvýš nelezou na nervy, ze sourozenců je Shining Armor (a Big Mac, samozřejmě) jediný, kterého jsem si oblíbila. A jako reklamu na hračky to vážně brát nedokážu. Pro mě jde o další skvělý (i když lehce infantilní) seriál, co MUSÍ ZŮSTAT skvělý a basta! :D
Sakra, že jsem se dívala, teď chci další díl ještě víc než předtím. To je hrozný, že překladatelé mají osobní životy :D Nad časem vydání titulků se strhla trochu mela. Tak doufám, že to překladatelku neodradí a bude pokračovat i v příští sérii.
Komentáře
True Blood je ve všech směrech lepší než TVD - každý si tam vybere nějakou svojí boží postavu.
Z nadpřirozených seriálů jsem viděla ještě 1. sérii Being Human (UK) a to se mi docela dost líbilo, jen nemám čas na sjetí dalších sérií (díl má skoro hodinu a já nikdy nevydržím jen u jednoho) a navíc tam je mezera mezi zuby Aidana Turnera (Kili) :D
Collinsův Castiel bude v deváté sérii Supernaturalu opět zařazen mezi regulerní postavy. Kdybych si měl opravdu vybrat nějakou nadpřirozenou bytost kterou bych chtěl jako boha, byl by to právě Castiel :D
A Crixus je mnohem větší sympaťák v Arrow :-)
Ale ak mas pocit, ze prekladatelka je tu osobne pritomna, staci povedat a nemam problem sa osoravedlnit za par neuvazenych slov ;)
Nad časem vydání titulků se strhla trochu mela. Tak doufám, že to překladatelku neodradí a bude pokračovat i v příští sérii.