TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
1105106108110111362

Komentáře

• TVD je takové Twilight v seriálové formě, jen bráchové Salvatorovi jsou o něco přitažlivější než zdechliny ze Stmívání, ale hlavní hrdinka je stejně otravná jako v TB a v Twilight :) jinak já Annu Paquin taky moc nemusím, ale v TB je spousta jiných super charakterů (Pam, Laffayette, Jason, Eric,...) kvůli kterým to určitě stojí za podívání ;)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    TVD je pro mě peklo - viděla jsem 1. díl a už v půlce jsem se chtěla utlouct klávesnicí! Koukla jsem se na to, protože miluju True Blood a chtěla jsem další upíry, ale tohle fakt nešlo. Hlavní hrdinka je sice krásná, ale blbá jak bambus a příjemná jak střevní chřipka a hlavní hrdina není ani hezkej, takže ani tahle stránka to nezachrání (je mu asi 35 a hraje středoškoláka, muhuhahaha)!
    True Blood je ve všech směrech lepší než TVD - každý si tam vybere nějakou svojí boží postavu.
    Z nadpřirozených seriálů jsem viděla ještě 1. sérii Being Human (UK) a to se mi docela dost líbilo, jen nemám čas na sjetí dalších sérií (díl má skoro hodinu a já nikdy nevydržím jen u jednoho) a navíc tam je mezera mezi zuby Aidana Turnera (Kili) :D
  • @paulcz Ta druha cast Black Mirror bola fakt pecka. V takom svete zit, to je na ziletku. Rozdiel medzi spravodlivostou a vrazdou veskery zadny.
  • upraveno 25. února 2013
  • http://tvline.com/2013/02/25/supernatural-season-9-spoilers-misha-collins-returns/

Collinsův Castiel bude v deváté sérii Supernaturalu opět zařazen mezi regulerní postavy. Kdybych si měl opravdu vybrat nějakou nadpřirozenou bytost kterou bych chtěl jako boha, byl by to právě Castiel :D
  • @Blackfish S Gabrielem by se svět změnil v jedno velké Las Vegas. A holky by pro jistotu měli šest párů rukou :D
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Krisa poslední díl Spartaka mě tak znechutil, že už na to koukat nebudu. Při sledování se mi dělalo fyzicky špatně. Naevia snad brzo chcípne, ale to já už neuvidim.
    A Crixus je mnohem větší sympaťák v Arrow :-)
    @M1on jo to mě pobavilo :-D
    @Krisa 3 díly? Takže jsi Crixe ještě neviděla? 8-O to rychle dožeň :-) Mě teda ty flashbacky z ostrova baví nejvíc.
  • @Krisa Viac si pamatam, aky level som dosiahla v Zume ako o com bola moja diplomka :)
  • @Krisa Mě ti tři nanejvýš nelezou na nervy, ze sourozenců je Shining Armor (a Big Mac, samozřejmě) jediný, kterého jsem si oblíbila. A jako reklamu na hračky to vážně brát nedokážu. Pro mě jde o další skvělý (i když lehce infantilní) seriál, co MUSÍ ZŮSTAT skvělý a basta! :D
    upraveno 26. února 2013
    Jupí, už jsou titulky na 7. díl Ripper Street. Sice jsem chtěla jít dneska brzo spát (vstávala jsem v podstatě v noci), ale kvůli tomu to oželím :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. února 2013
  • upraveno 26. února 2013
    @Nevada Klidek, bol to iba podpich a nikoho som neurazala, len proste neviem vydrzat :)

Ale ak mas pocit, ze prekladatelka je tu osobne pritomna, staci povedat a nemam problem sa osoravedlnit za par neuvazenych slov ;)
    upraveno 27. února 2013
    Sakra, že jsem se dívala, teď chci další díl ještě víc než předtím. To je hrozný, že překladatelé mají osobní životy :D
    Nad časem vydání titulků se strhla trochu mela. Tak doufám, že to překladatelku neodradí a bude pokračovat i v příští sérii.
  • @Thorar chce ostatní obrátit proti Spartakovi
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.