Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
13536384041121

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Microsoft mi tu písničku vtlouká do hlavy tak často, až jsem tu polo-Čechoslovenku Lenku začal vyhledávat a poslouchat dobrovolně.
  • tak dáme trochu klasiky ;-)

copak maj asi v těch zpěvnících ho hoo ho hoo =D
  • @Montezuma3 Tento výkend som si to akurát prvý krát dobrovoľne vyhladal... ale na heineken nemajú
  • @M1on Zajímavý, že když na čt2 dávají orchestr, tak jsou to vždy jen nudný uspávačky. Tohle je ale moc hezký. Jdu si to pustit znovu a představovat si, že jsem hrdina :king:
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Safra, tenhle song jsem ještě nehledal.
    Ona je to nějaká Gin Wigmore a já si myslel, že je to moje oblíbená The Asteroids Galaxy Tour jako v předchozí reklamě. Mno není divu že jsem si to spletl. Jistá podobnost tam je.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @M1on Morricone ano. Hodný, zlý a ošklivý a Ecstasy of Gold, to je hudební masterpiece.
  • Malá ukázka toho, že hudba v počítačových hrách je leckdy epičtější než ta filmová...

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @svoa00 Moc pěkný výběr - Dragonborn ze Skyrimu je jeden z mých nejvíc nejoblíbenějších soundtracků.
  • upraveno 21. února 2013
    @Arutha2321 Bohužel od 1:23 vůbec netuším, co hráli a zpívali, protože mě totálně rozhodily fotky skupiny. Kdo to proboha fotil, to to ti pánové nevidí, vždyť je to naprosto příšerný, proč fotí fotky v nějaké kůlně? Třešničkou je fotka pána v bílém tričku s véčkovým výstřihem s vestičkou a kytarou, který má ruku v bok (pokud se tomu ještě dá říci ruka v bok) v 1:27 :D
  • @Krisa :D To je možné, ja som, asi našťastie, počúval bez vizuálu.
    @Arutha2321 Mě bohužel zaujaly ty obrazy na začátku :D
  • upraveno 21. února 2013
  • Nikde nerozšiřuje že některé písničky od Kanye Westa má ráda, ale tuhle neslyšela pár let, zamilovala si jí na první poslech a pořád mě drží.

• nemusi to byť malukah ide o pieseň
    Jeden z nejlepších coverů, co jsem kdy slyšela :D
    (Zajímalo by mne, jak dlouho to ten člověk dělal)
  • Malukah je úžasná :) Zamiloval jsem se když jsem to slyšel poprvé :D
  • upraveno 22. února 2013
    @Krisa Ti týpci, ti jsou úžasní :-)

Uvědomuju si, že jsem u téhle písničky ještě ani jednou neslyšela originál... :-D
  • @Krisa Tak teď jo a tuhle chybu už nikdy neudělám. Ať žijou poťouchlí chlapíci, co vtipně parodují naprosto průměrné popové písničky :-)
    upraveno 22. února 2013
    Jen pro zajímavost - takhle vypadají pěvecké talentové soutěže ve Švédsku:

upraveno 22. února 2013
  • @svoa00 souhlasím Jeremy soul (Guild wars 1,2, Skyrim, Dungeon siege,Morrowind a búhví co ještě )

Jesper Kyd (serie Assassins creed,Borderlands 2,Darksiders II, atd... )

A na závěr jedna Finská skupina která použila svoje písně do horrorové adventury Alan Wake(od tvůrců Maxe Payne 1,2)
    POZOR KLIP JE ZE HRY TUDÍŽ OBSAHUJE SPOILERY

@Krisa - viz můj pracně upravený komentář :-)
    @flanker.27 - perfektní, kam jsme to my, Slované něžní a nepodobní barbarským germánům, dopracovali... :wall: :-)
    @Lady Sansa Uááááááááááááááááááááá! Ty jsi ďábel, to je koncentrované peklo :D
    Po "Som čarovný" budu potřebovat terapii.
    Každopádně jsem viděla originální klip Call me maybe a je tam všechno - fešný zahradník, pomalé sundávání trička, garáž, pomalé pití vody, vrtání se v motoru auta v bílém nátělníku, sexy mytí auta, moonwalk, "rockeři" v kulichu, mdloby a závěrečný "vtip" - co víc si přát?
    Už nikdy nebudu zvědavej na to, co někdo dává Krise pro zábavuuuu :(
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.