@Hildegarda Ona Míša taky nic jiného nežere (nikdy nesežrala boty, oblečení, prostě nic, co neměla), ale když byla malinká, tak měla kradenické období - odběhla a vrátila se s máminým pyžamem, to jsem já zabavila, odběhla a vrátila se s máminým ručníkem, co měla na polštáři pod mokrou hlavu, ten jsem jí zabavila a zavřela do ložnice, odběhla a vrátila se s bratrovou mononukleózou, tu jsem jí zabavila, nakonec odběhla a vrátila se s bratrovou peněženkou :) Na plyšáky jsme jí naučili my, protože když se přihasila s bratrovou plyšovou mononukleózou, tak jsme toho využili na recyklaci starých a hnusných plyšáků, které se už nedaly věnovat do školky nebo rozdat dětem na závodech. No a teď už nekupujeme hračky, ale recyklujeme a dokonce i naši známí nám nosí nepoužitelné a sežratelné plyšáky.
@Maliky Však já říkala, že by se to hodilo na pláž. Akorát o má 2 mouchy: 1) Zásadně nechodím na pláž. Já se vlastně vůbec nekoupu/neplavu. 2) Mišice se strašně bojí cizích lidí.
Já teď četla komiks Blacksad a trochu lituji, že jsem si ho vůbec kupovala. Recenze na to byly, jak je to strašně super, úžasné, dokonalé, dokonce to vyšlo i v limitované hardback podobě, ale vůbec mě to neoslovilo. Asi je to tím, že jediný jiný komiksy, co jsem kdy četla jsou Sandmani (což je dokonalost sama) a Mýty. A na takovou konkurenci Blacksad fakt nemá.
@Krisa Tady jsem ráda, že uvidím film až potom, protože podle traileru si nejsem jistá, jestli bych se ve filmu vyznala. :-) Jsem zvědavá na změny oproti knize.
@Everett_Young To už nezachráníš, to by mohl říci každý. Jak víš, že se HH nejmenuje Michal? Po povídkových soutěžích už totiž víme, že to rozhodně je borec ;)
Komentáře
Na plyšáky jsme jí naučili my, protože když se přihasila s bratrovou plyšovou mononukleózou, tak jsme toho využili na recyklaci starých a hnusných plyšáků, které se už nedaly věnovat do školky nebo rozdat dětem na závodech. No a teď už nekupujeme hračky, ale recyklujeme a dokonce i naši známí nám nosí nepoužitelné a sežratelné plyšáky.
1) Zásadně nechodím na pláž. Já se vlastně vůbec nekoupu/neplavu.
2) Mišice se strašně bojí cizích lidí.
Skazilo mi to cely den
Jsem zvědavá na změny oproti knize.
Právě jste si přečetli 50 odstínů šedi.