AGOT online pokročilí
Organizace a diskuze k AGOT hraní online, skupina pokročilých. Zájemci, kteří nemají s hrou žádné či malé zkušenosti a chtějí spíš zkoušet a učit se, doporučuji spíše http://icefire.cz/agot-hrani-online
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.

Komentáře
Kdo si troufáte na tuhle, hlašte se v Sign up :-) Nebo už jsi to Lubosi určil? Je tam pár lidí, u kterých nevím.
Klobuk dole.
Já píšu jednu blbou diplomku, řeším výzkum a praxi a už se z toho hroutím :D
btw vzhľadom na čas mi príde online flexibilnejší ako offline hra. stačí si násjť každý deň pár minút na pozretie mailov a napísanie ťahu. práve násť si 5 hodín súvislého času zároveň z 5 inými ľuďmi je celkom drsné pre mňa.
Pokud to je v pohodě, tak mi každý pošlete zprávu s mailem, který chcete použít ke hře, a dohodněte se na hře, tj. minimálně:
- jak rozdělit rody
- co přesně se hraje (1. vs 2. edice, jaké rodové karty, Tides of Battle karty, úpravy pravidel,...)
ak sú všetci za, tak ja za martelov a ostatní žrebovanie?
mail posielam.
nehráváte náhodou i online module AGoT na vassal-ovi?
sem taky pro 2.edici s kartama z 2.edice a úpravu pravidel bych rád, aby se ToB hrály všechny, ale nepočítala by se u nich hodnota (resp. všechny by měly hodnotu 0), ale platily by ty obrázky (meč, hradba, lebka)
co se týče rodu, tak sem hrál sice naživo už 5x ale z toho 4x za Lannistery, takže bych se jim protentokrát rád vyhnul. pokud bych si moh vybrat, tak bych rád zkusil Baratheony :)