WarCraft + World of WarCraft

upraveno 21. ledna 2013 v Rozličný pokec
15791011

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Lore je výraz pre ten príbeh, neviem prečo nepoužívajú story alebo history, prosto tie fiktívne dejiny sú lore, asi im to lepšie znie - ak si to teda nemyslela sarkasticky. Jedného z autorov nazývajú loreguru - on viac-menej vymyslel príbeh.
    Gardien: Ja lore, dovolím si povedať, poznám celkom dobre (a tipnem si, že Krisa ako čitateľka kníh tiež) a napriek tomu zas tak veľký povahový rozdiel medzi Jainou a Tyrande nevidím. Sú to dve rôzne osoby, ale v určitých situáciach (pred vyvraždením tej dediny) by sa zachovali IMHO rovnako, Tyrande by možno dokonca konala aj proti svojej láske. Na druhú stranu medzi čarodejnicou a nočným elfom by rozdiel mal byť a veľký.
    @Branislav_Gepeto Sarkasticky jsem to nemyslela, ale trochu jsem se bála, že to tak vyzní.
    A že lore je příběh jsem opravdu nevěděla - proč to není příběh/dějiny/cokoli podobného stejně nepochopím, ale já nejsem cool :)
    Teda zrovna příběh Jainy i Tyrande celkem znám - četla jsem Války prastarých (Tyrande od dětství) a Zrod krále Lichů (Arthas od mala = i Jaina od mala) a hrála jsem W3, takže i když teda znám "lore", tak mězi nima taky moc velký rozdíl nevidím a souhlasím s tím, co napsal Gepeto.
  • @Krisa ja som zase tym mojim reagoval preto lebo som si myslel že to bolo sarkastické.. inu ja si myslím že nie su podobne... predsalen Jaina je viac.. ako by som to povedal... ľudská (a nie nemyslim na to že jedna je šlovek draha elf odsobne mam dokonca radšej "elfky" keĎ si vezmem rôzne príbehy) ale proste taka.. viac mysliaca alebo ako to povedať...
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Gardien Jednuduše. Jaina jedná více citově, intuitivně, má o hodně výraznější osobnost než Tyrande která je taková...nijaká. Jen další hodná kněžka co bez keců dělá co jí kdo řekne.
  • Gardiene, znám lore líp než ty, jinak bys netvrdil, že noční elfové jsou sami na kontinentě Hordě a Opuštění sami na kontinentu Aliance.

Tyrande není nijaká. Je stoicky klidná, i když občas příliš přesvědčená o svojí pravdě, a vážím si jí víc než Jainy. Sama vedla noční elfy deset tisíc let. A očividně docela úspěšně, když celou dobu přežili. Jainu naopak za dobrou vůdkyni nepovažuju, především dlouho nechápala, že appeacement má svoje hranice ;-)
  • Klidná moc není, v poslední době, zvlášť v poslední době, nebýt Variana vletí hordě do pasti.
  • @Blackfish Jo, asi vím, co tím myslím. Dělá unáhlená rozhodnutí.
    @svoa00 Myslíš jako když se v FT nechala strhnout do vody spolu s celým mostem kde začala metat blesky?
  • To ne, to byla oběť, aby pohroma nebo kdo to vlastně byl (teď si to přesně nevybavuju) nemohl přejí na druhou stranu ne?

Já osobně mám na mysli scenario Little Patience. http://www.wowwiki.com/A_Little_Patience
  • upraveno 6. února 2013
  • @svoa00 to tričko chcem! :D
    To tričko je boží. A ty prsteny taky.
  • upraveno 6. února 2013
  • @Everett_Young pôvodne som chcel napisať o tých ale nemam v pláne niekoho žiadať o ruku
    upraveno 6. února 2013
    @Gardien Já až za dlóóóóóóóóóóóóóóóóóóóuho. A na to už mám vyhlídnutý "žlutý tentononc s pěknou básničkou uvnitř" :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já to triko nechápu :-/
    upraveno 6. února 2013
  • @Krisa tak z tohto nič nebude
  • @Montezuma3 Fialova je barva "epic" predmetov o WOW-ku preto epicke fialove tričko.. donedavna maximalny level 85. a ten zvyšok nerieš
    @Gardien TY chceš taky ten stříbrný, že jo :D
    @Gardien Kruci
    @Krisa @Gardien Ten stříbrný je skutečně hezčí.
    Mne sa viac páčia strieborné, ale jednoduché prstene. Také obrúčky. Ak si ma nikto nebude hodlať vziať tak si vezmem hoc aj svoju chladničku, aby som mohol na prste nosiť obrúčku.
  • Pche, vy ste sa nejako dostali od toho WoW.
    Veľmi sa mi páčia nové mapy na Warcraft III, ktoré sú ako samostatné hry, napríklad Werewolf(kde jeden hráč sa v noci mení na vlkolaka) alebo Risk(kde máte ovládnuť EWurópu alebo svet) a A song of ice and fire(no, čo myslíte asi?) :D
    Aké nové mapy na W3?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.