WarCraft + World of WarCraft

upraveno 21. ledna 2013 v Rozličný pokec
1235711

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    IMHO Krvaví elfovia neopustia Hordu, Blizzard už niekoľkokrát dokázal, že si cení viac výzor hry než lore. To by znamenalo - čo s hráčmi, čo hrajú za Krvavých elfov? Statky-zmätky a to by Blizzard neriskoval. To by vyžadovalo obrovské zmeny.
    To, že Hellscream bude záverečný boss je potvrdené alebo teória? Znie to viac než zaujímavo. Videl som na americkom fóre niekoho túžiaceho po tom, aby Vol'Jin spojil trollov a ja osobne túžim po to, aby potom aj vládol Horde.
    Ale Hellscream mi príde ako otravný, agresívny hlupák. Orgrimmar vyzerá za jeho vlády celkom pekne, ale aj tak si na jeho mieste predstavujem niekoho iného.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • @Branislav_Gepeto Ano, je to potvrzené. To s elfy bych zase jako tak zásadní problém neviděla. Aspoň NĚCO by se ve WoW konečně opravdu změnilo. Realisticky bych to viděla spíš na to, že Krvaví elfové začnou zase kopat jenom za sebe.
  • Asi tak, řekl bych že herně budou stále součástí hordy, ale ve hře budou kopat sami za sebe v rámci questů a tak. Pokud se ovšem nestane vůdcem hordy někdo jiný, vyhovující.
  • No potvrzené že bude hlavní záporák.. nějakou dobu jsem nečetl novinky, měl jsem zkoušky, ale vím že je řečeno jen že se bude v posledním datadisku a raidu vyskytovat, že to bude hlavní záporák si nepamatuju. Možná se pletu, hoď mi odkaz na článek kde se to píše.
    Ahá, takže nový náčelník má byť niekto neočakávaný.
    Buď to bude Gallywix a Horda pôjde rýchlo dole, alebo nejaký člen Aliancie, aby hra nabrala obrátky (možno Jaine Proudmoore zmení svoj názor na Hordu) alebo iná naozaj divná trollina. Trocha sa aj bojím, kým chcú prekvapiť. Možno dokonca Ji firepaw alebo jeden z vedúcich pandarenov.
    Uvidíme :)
    Hlavně ať ty volové nezabijou Jaine Proudmoore...
  • upraveno 4. února 2013
  • Proč vlastně Garroshe tak nesnášíte? Chová se jako typický ork - bez těch řečí o šamanské společnosti. Přinejmenším na rozdíl od Thralla nekáže o míru, ale zároveň dovolí zabíjet nevinné. A co se týče vůdcovských schopností... Thrall Jaině tvrdil, že nevěděl, že Sylvanas pracuje na zbrani, která zabije lidi, orky i nemrtvé. Pokud o tom lhal a věděl to, pak je to nezodpovědný pokrytec. A pokud nevěděl o tom, co dělá jeho podivný spojenec, tak to o jeho vůdcovských schopnostech nic hezkého nevypovídá. Tolik k tomu, že Garrosh je tak mizerný vůdce nebo že je zbytečně agresivní.
  • Proč nesnáším Garroshe? Protože hordu (ač jsem alík) žene do zbytečné války pro nic. Používá ZHN dost nezodpovědně (Theramore, Stonetalon a potažmo i měl zopovědnost za Sylvanas v Gilneasu) .Chová se jako pravý syn svého otce, jak kdyby v sobě měl krev démona. Typický ork by měl být jako Eitrigg, Varok Saurfang, Dranosh Saurfang nebo Broxigar. Není s ním rozumná řeč ani při vyjednávání. S Thrallem aspoň byla ale toho taky rád nemám protože je to Super-Hero a bez něj by chudáci nic nevyhráli, podobně jako Malfurion.
  • @Blackfish Tak to vidíme něco trochu jiného. Už jsem zmiňovala, že jsem fanynka Aliance (s příchodem elfů a nemrtvých je Horda spíš organizace tvořená nutností než hodnotami), ale chápu, že se Garrosh snaží vrátit Hordě velikost a není to z tohohle úhlu pohledu zbytečná válka. Ano, víme, že orkové před setkáním s Plamennou legií byli dost mírumilovní tvorové, ale ta bojechtivost je už součástí jejich přirozenosti. Mimochodem připomínám, že před Warcraftem III a tím blbým vysvětlením, že orkové jsou vlastně jenom na démonech závislí dobráci, byli spíš jako skřeti z Pána prstenů - drsná rasa, co ovládá mrtvá těla lidských rytířů a draky a vraždí koťata, protože to prostě dělat může. Groma Hellscreama neovládala démonská krev, když na Kalimdoru zaútočil na lidi, a neobtěžoval se nic zjišťovat o nočních elfech, než s nimi začal bojovat. Nepřišel mi povahově jako žádná velká výjimka. Souhlasím, že Garrosh je celý taťka, ten by mu dal facku hlavně za to, že ho kopíruje.
    Garrosh jedná agresívne, horkokrvne a bez premýšľania. Thrall si síce uvedomoval, že sú vo vojne, Hordu vytvoril preto, lebo rasy ako Ork a Troll odsudzovali kvôli minulosti, ale snažil sa nájsť spoločnú reč s Alianciou. Garrosh vidí len tú vojnu. Nemám ho rád pretože taký charakter sa mi nepáči. Ako v ukážke keď prídeš do Orgrimmaru - niečo ho naštvalo a vybúril sa na Goblina, čo mal po ruke. Je to despota a tyran. A nie všetci Orkovia sú až takí. Garrosh je extrém.

A osobne vidím tú vec s príchodom BE a Undeadov do Hordy len ako loreprzniaci ťah pre estetickosť WoWka. Aby bol počet rás vyrovnaný.
  • A co by undeadi a belfové měli dělat? všechny to táhne do stáda. aby nebyli sami v případě útoku.
  • Hmm, dovolím si souhlasit s Gepetem. Počet ras musí být vyrovnaný. Vybavuju si, že jsem četla výrok jednoho z tvůrců, že chtěli Hordě dát nějakou krásnou rasu, protože jinak působí moc barbarsky a drsně. A ano, poněkud to ničí "lore". Aliance sice elfy zklamala, ale to nevidím jako nejlepší motivaci přidat se k Hordě, proti které v první a druhé válce elfové bojovali a která spoustě z nich povraždila příbuzné. Jestli si vybavuju, tak v tom má trochu prsty ta nemrtvá čarodějnice. To, že jsou v Hordě Opuštění, už má větší logiku. Od Thralla to IMHO byl idiotský tah, protože Hordě to přineslo víc problémů než užitku a jak jsem zmínila, Sylvanas na svoje spojence kašle a nejspíš se proti nim stejně obrátí.
    @svoa00 A kdo z ní ten "objekt mnoha nekrofilních tužeb" udělal? Počkej, nebyl to náhodou tvůj milovaný Arthas?
  • @Everett_Young Tenhle argument už jsem slyšela. Její oběti a mrtvoly vytažené z hrobů si rádi poslechnou o jejím zlomeným srdíčku a zmučený dušičce :spike: Je to jako omlouvat masovýho vraha, protože byl v dětství zneužívaný a ve škole šikanovaný.
    Ako to myslíš, že veľa elfov umrelo jej zásluhou? Ak narážaš na Arthasovo vlámanie do Quel'Thalas za účelom oživenia Kel'Thuzada, tu ju musím obhájiť, zachovala sa ako skvelá ochránkyňa kráľovstva. A zomreli tí Vysokí, ktorí prisahali vernosť armáde. Alebo narážaš na niečo iné?
    @svoa00 Spíš by ten vrah musel být sám zabit jiným masovým vrahem. Je trošku rozdíl v šikaně a umučení k smrti. Navíc, v takovém stavu až asi není člověk (ani elf) zcela při smyslech.
  • @Branislav_Gepeto Narážím na to, co začala dělat v Cataclysm. Vytahuje mrtvé z hrobů, aby za ni bojovali, nechává zabíjet a oživovat zbytky lidí v Lordareonu, v Gilneasu se chová jako válečný zločinec. Už předtím nechala provádět testy na lidech... jestli je dokáže nejen zabít, ale i přeměnit. Víceméně jde v Arthasových stopách, akorát nemá takovou moc.
  • @Everett_Young No to počkej, když se vzpamatovala z toho, co jí Arthas udělal, tak byla relativně normální. Až po tom, co už ho nemá za nepřítele, tak jí nějak přeskočilo.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.