Jistě, postavy které napáchají nejméně špatných rozhodnutí (kdo nic nedělá, nic nezkazí) bývají nejoblíbenější. Gratuluji Lordu Sněhovi k vítězství. Jako hlavní cenu obdrží útulný pokoj přímo v černých celách :twisted:
All hail to Jon, of house Targaryen (Tarstark ?), the First of his Name, King of the Andals and the Rhoynar and the First Men, Lord of the Seven Kingdoms and Protector of the Realm! :applause::dance:
@Dreamer Jak jsem již řekl, postavy dělající závažná rozhodnutí, jako je například Arya nebo Stannis, bývají málo oblíbené, právě proto že se nebojí jít a něco udělat. To není nic nového. Takhle je to i v realitě.
@Everett_Young Pfff, to chceš říct, že jednoduché zvolit si barvu střevíčků, tak aby ladila s odstínem šatů a nebila se s barvou pásku? Ty nic nevíš :roll:
Já jsem pro rozjet tu soutěž o největšího záporáka. Osobně bych se přimlouval za malého pavoučka s tím, že dále by postupovaly vynulované postavy, ale možností co dělat je asi dost.
@Nevada Ano. Aspoň že tak. S kým bych se jako s vítězem nedokázal smířit jsou: Sansa, Eddard, Jaime a docela mě začal otravovat i Tyrion. Ale ze zbývajících čtyř je to v pořádku.
Pro mě osobně byl průběh soutěže zklamáním (můj problém), ani jsem to ke konci nesledoval, nicméně jsem rád, že vyhrál Jon. Je to určitě nejsympatičtější postava z finálové skupiny. Má zajímavý vývoj a jako bonus - Jeho kapitoly nebyly nikdy nudné...Já osobně bych jako nejslabší postavu osmičky viděl Sansu. Minimálně dvě knihy mě vytáčela, pak se to ale obrátilo k lepšímu. Což se např. o Tyrionovi bohužel říct nedá, tak je tomu právě naopak.
Škoda, že se ve finále nezapojilo ještě víc lidí, pořadí mohlo být jiné. Jednotlivec stihl rozdat i 30 bodů... Jon ovládl finále ve velkém stylu, škoda jen, že se svého triumfu nemohl dožít. :-) Souhlasím s Chmurem, že Sansa je skvělá postava, zajímavá a oblíbená, a moc nechybělo, a byli bychom možná svědky velkého překvapení. To by zas bylo řevu. =D Na stupně vítězů se dostala ještě Arya, která v základní části svou sestřičku dokázala porazit, ale řekl bych, že jí uškodila přílišná urputnost některých jejích zastánců. Bramborovou medaili si odnáší - pro mnohé překvapivě - Jaime, když na poslední chvíli těsně předstihl i Neda Starka. Je vidět, že změna jeho charakteru silně působí zejména na ženské pohlaví. :twisted: Zdatně jim sekundovali i Tyrion s Davosem, kdoví, kam by je vynesla další vlna... Jasným outsiderem finále byl Stannis, ale i tak je 8. místo "nejneoblíbenější postavy Západozemí" úspěchem. :king: Díky za organizaci Montemu a Miss Utahraptor, kteří dohlíželi na průběh celé soutěže, a kteří zaslouží rovněž potlesk. :applause::-)
Komentáře
:applause: :dance:
@Everett_Young Žádní svědci, žádný důkaz = smůlex
je to jako když barcelona pořád vyhrává :)
Mám ji sice rád, ale žádné překvapení, moji oblíbenci neměli šanci.
To samé i Bastard :/
Jon ovládl finále ve velkém stylu, škoda jen, že se svého triumfu nemohl dožít. :-)
Souhlasím s Chmurem, že Sansa je skvělá postava, zajímavá a oblíbená, a moc nechybělo, a byli bychom možná svědky velkého překvapení. To by zas bylo řevu. =D
Na stupně vítězů se dostala ještě Arya, která v základní části svou sestřičku dokázala porazit, ale řekl bych, že jí uškodila přílišná urputnost některých jejích zastánců.
Bramborovou medaili si odnáší - pro mnohé překvapivě - Jaime, když na poslední chvíli těsně předstihl i Neda Starka. Je vidět, že změna jeho charakteru silně působí zejména na ženské pohlaví. :twisted:
Zdatně jim sekundovali i Tyrion s Davosem, kdoví, kam by je vynesla další vlna...
Jasným outsiderem finále byl Stannis, ale i tak je 8. místo "nejneoblíbenější postavy Západozemí" úspěchem. :king:
Díky za organizaci Montemu a Miss Utahraptor, kteří dohlíželi na průběh celé soutěže, a kteří zaslouží rovněž potlesk.
:applause: :-)