Jednou jsem si koupil číz v McDonaldu, a nebyla tam okurka. Rozumíte? TA OKURKA TAM NEBYLA! OKURKA BYLA LEŽ! To byla stejná tragedie jako když zmizela Anička nebo když Al-Kaida zničila dvojčata v New Yorku. Od dneška už vím vůči komu má rozpoutat krevní mstu, křížovou výpravu a Djihad dohromady :)
Jde lovec po poušti a uvidí lva. Chce nabít pušku, ale zjistí, že mu došly náboje, padne na zem a začne se modlit: Pane Bože, dej tomuto lvovi křesťanské myšlenky. Lev padne na kolena a modlí se: Pane Bože, požehnej tento pokrm, co hodlám přijímat...
A viete čo je vtipné? Možno je to tak schválne. Zlá reklama, ale reklama predsa. :) Prečo inak by sa predávali knihy ako Twilight a 50SOG, keď na to skoro každý nadáva? Zlá reklama sa akosi stáva vynikajúcim ťahom...
@Vlcacka No, nejvíc vyj*bává ona se zákazníkama. Dva číze a střední Cola za 60kč? To je vyj*bávka nevídaná. A tak se z Jirky stal profesionální j*bač :D
Komentáře
Tak přesně něco takového mne napadlo při těch přetvářkových ksichtech.
Lev padne na kolena a modlí se: Pane Bože, požehnej tento pokrm, co hodlám přijímat...
Prečo inak by sa predávali knihy ako Twilight a 50SOG, keď na to skoro každý nadáva?
Zlá reklama sa akosi stáva vynikajúcim ťahom...
No j*bat ji tam budou pořádně. :-D
Ne, největší vyj*bávka je McFlurry za 49,- Kč
Mno, moje oblíbená parafráze meksráčského sloganu je:
"I´m f*ckin it"
Vidím, že si rozumíme. Vítej do tvůrčího týmu!