Co posloucháš???

upraveno 24. října 2012 v Rozličný pokec
Co posloucháš???
13132343637121

Komentáře

• upraveno 23. ledna 2013
    @Krisa refrem měl zvuk volání House v mobilu =D
  • To mi připomnělo, jak jsme si na SG vždycky s kámoškama hrály a hádaly se, kdo bude dělat koho :-) Nikdo nechtěl být Victorie a Mel B (malé rasistky) :-D A nálepky jsem taky sbírala, dodnes se mi je nepodařilo pořádně odstranit ze dveří :evil:
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Krisa
    Odpovím superstar (s jediným hitem) - Chesney Hawkes, který vládl, když jsem byla na střední já (spolužačka z něj tenkrát byla naprosto hotová) :P
    Ještě mě napadli New Kids on the Block, ale to už sem radši dávat nebudu :-D

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 23. ledna 2013
    @Michelle Já mám ještě nějaký ve skříňce na loděnici (+ pár dalších skvostů, jako např. plakát Toma Cruise se světle hnědými vlasy, který jsem podědila se skříňkou). Jo a já byla vždycky Mel C :D

@Nevada Dost slabý = moc normální, co teprve tohle (kdo nemiloval Paddyho, jako by nebyl) :D
    @Krisa Já Geri, ale teď nějak vůbec nechápu proč :-D Nedávno jsem vyhazovala album s nálepkama BH 90210 :-)

To vzpomínání mi ještě připomnělo tohle:

Na to jsme si taky hrávaly :-D
    @brbr Nj, na základce jsme ještě moc vkus neměli :-) Škola zlomených srdcí - jo, tak na to si taky pamatuju, to jsme taky žrali :-D Ještě teď si vzpomínám na to trauma, když zabili tohoto tmavovlasého kluka - Nick? :-D
  • @brbr Praskla, při boxu myslím :-) Chodil taky s některou blondýnou, asi Jodie... Tu druhou smrt si už nepamatuju, ten se mi zřejmě nelíbil :-D
  • tohle stejnak byla pecka
  • Ja som dnes v IKEY pocula plouzak meho mladi - When Susannah Cries :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Hildegarda: Tak to se ti jistě parádně nakupovalo. K nákupu čeho tě ukolébaly?
  • @Hildegarda hm, by mne zajímalo, jak dlouho si to teď budu zpívat. grrrrr
    @Montezuma3 :)
    Konkretne lampa, 2 detske stolicky, detsky stolik, misky na dezert, jedna ziarovka a troje papuce, tz. ze az take terno to nebolo :)
    Ale spominam si na jednu sci-fi poviedku od Hvoreckeho, ked este sutazil v Mlokovi. Bolo to v zborniku z 90.tych rokov. Chlapik mal vytvorit supermarket, kde sa po tovare len tak zaprasi. Vsetko do detailov premyslel, vybral spravnu hudbu, miesta pre jednotlive tovary, nasvietenie a bolo to take dokonale, ze sa tam ludia zacali pre plysovych macikov vrazdit :)

Edit: bol to Mlok 1998 a volala sa Prvé víťazstvo supermarketov. Vtedy vyhral Slechta.
  • @Nevada @Krisa Hergot jak mi tyhle písničky připomínaj mládí :) A letošní silvestr :)
    ale z jinýho soudku:
  • pro všechny Rakeťáky

a pro ty, co často zvedají činky =D :twisted:

• @ZoiD O poznání lepší, i když stejně zůstanu u Tarjiné verze. :)
  • @MissUtahraptor Originál je sice originál, ale dle mýho názoru tady Floor Tarju většinu času suveréně přezpívala. Doufám, že u nich zůstane, Anette se vážně nedala vystát. Dark Passion Play jako album bylo sice ještě výborný, ale Imaginaerum sucks a na živo to byla zoufalost. IMHO Floor tomu dala energii (jak písničkám po Anette, tak i spoustě po Tarje), jakou potřebovali. Mě překvapila více než příjemně, protože jsem velice pochyboval, že Tarjinejm kvalitám seněkdo dokáže vůbec přiblížit, natož dorovnat či dokonce ji překonat.
  • A ještě přidám jednu:

• To už tady bylo :roll: ale předpokládám, že když už je tu Lindsey nejmíň stokrát, tak to zas tolik nevadí
    @Dreamer Mno pár nejnovějších kousků tu ještě není. Chceš vědět které to jsou :twisted:
    @Montezuma3 A má v nich zase krok chodivý? :twisted:
  • @Montezuma3 to je dobrý :D možná až Lindsey přefidlá soundtrack k The Dark Knight a bude u toho viset hlavou dolů, vezmu ji na milost ;)
  • @Dreamer Obávám se, že by toho byla klidně schopná :)
    @Krisa Jenom v jednom. Ale v tom druhém je zase hrozně Cute :-P
    @Montezuma3 OK. Mě už ten wow efekt přešel před 3586 stejnými videi :)
    upraveno 24. ledna 2013
    @Krisa Ty jsi se 3586krát dívala na jedno video? Není to tak trochu ztráta času?
    @Montezuma3 V tomhel případě i celkem jo :twisted:
  • Tak teď jsem zamilovaná do těchto klučíků. :-D
    @Vlcacka Já od nich zbožňuju tohle
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.