Poradna

upraveno 23. července 2012 v Rozličný pokec
web je plný mudrlantov, ale občas sa oplatí poradiť v úzkom kruhu ľudí, ktorých poznáte. niekto vie aké televízory sa oplatia kúpiť, niekto sa rozumie do opravy auta a niekto....

Kutilovia a odborníci, toto je miesto kde budete velebení nami, čo majú veľa otázok.
1151618202175

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Krisa Překvapená, nebo zhnusená?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Everett_Young Jak kdy. A někdy mi je z toho až smutno a těch lidí líto, ale to si nepřipouštím, protože kdybych náhodou někdy začala pracovat (a to se klidně může stát), tak bych mohla vyhořet rychle jako papír.
  • upraveno 17. ledna 2013
    @Krisa rozpitvej mne
  • jo zni to hezky
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    áno :D Ono 'Rozpitvej mne' znie divne.. 'Mne' znie skoro vždy divne... A preto sa tak rád na to pozerám...
    @Gardien Ty si to představuješ jako Hurvínek válku. Ono to není tak jednoduchý - musela bych mít o tobě nějaká data, mluvit s tebou a tak podobně. A navíc písemnou formou to taky není úplně vhodné (v písmu se ztrácí zpousta informací). A navíc já nejsem psycholog, abych ti řekla, že jsi magor, ale já bych "měla" zjistit jaký máš problém a případně ho začít řešit, nebo ti doporučit kde a jak ho řešit. A navíc studuji a nejsem žádný odborník.
  • Jejda, závidím vám, že si ještě studujete. :-)
    @BenNevis Mně se to chýlí ke konci a musím přiznat, že z toho mám velký strach, dost nepříjemné pocity a hodně velké obavy.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 17. ledna 2013
    @Krisa To, že je @Gardien magor mu můžu říct klidně taky vzhledem k tomu že je mi v hodně věcech podobný :D
  • @Krisa proč? Kosťat je dostatek =D
    @M1on Tys mě evidentně nikdy neviděl zametat :)
  • Mně tedy bohatě stačí i odpovědnost za svůj vlastní život. :) Možná to moc prožívám... nějak bude.
    Každopádně studenti humanitních oborů to mají těžší, to je známo - nejistá budoucnost a posměch od technicky zaměřených kolegů. :D
    @sveva Ať se smějou, stejně u nás (dříve nebo později) skončí :twisted:
  • upraveno 17. ledna 2013
    @sveva: myslíš od těch, co se tváří v tvář onomu převzetí odpovědnosti zachovali jako bezpáteřní zbabělci a šli raději ještě dělat doktorát, který navíc natahovali, co to jen šlo? :roll:
  • @Krisa No a pak ty vysokoškoláci maj mít zodpovědnost.
  • @Ugla PhD. a natahování studia je můj plán B. :D
    @Ugla Jak já bych se ráda zachovala bezpáteřně (už mi nějaké obratle scházejí)

@M1on Huš :D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Páčilo sa mi keď si otca ako odborníka z profesie pozvali prvýkrát na výšku aby prednášal.. vrátil sa rozhodený z toho že prednášal "piatakom" no boli tak aj "ôsmaci"
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 18. ledna 2013
  • @Krisa Nojo, obavy k tomu patří. Jestli se udělá zkouška, jestli bude práce...
    taky jsem se to snažila natáhnout, ale po dvou letech jsem ten PhD vzdala a šla hledat práci. :-)

Největší sranda byla, když jsem se bavila se studenty v cizině a my dva jediní češi jsme žili u rodičů. Ostatním zápaďákům rodiče (asi) platili vlastní byt. Takže na západě nemají rodiče problém odtrhnout své děti v 18 od pupeční šňůry.
  • upraveno 18. ledna 2013
  • upraveno 18. ledna 2013
    Double

Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.