Odkazy , obrázky...

upraveno 14. dubna 2019 v Rozličný pokec
1141142144146147368

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    @Ninkwen
    Jo, tak tohle jo :) Ale nejdřív jsem myslela, že je to Alexis z Castla.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    V této oblasti Sansa válcuje Aryu jednoznačně :)

• pár spoilerov, nikdy som si neuvedomil koľko záporákov Julian Glover hral.
  • Ta Sophie se mi taky tady moc líbí, ale přece jenom by někdy mohla počkat, až bude trošku zkušenější a zasloužilejší herečka. Oblečená je ale ve srovnání s Maisie opravdu hezky, tak snad to nebude zas tak ztracenej případ... :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Když vezmete Maisie a Sophie v normálním oblečení, tak Maisie je jednoznačně o hodně krásnější než Sophie.
  • Já hlavně nechápu, proč je Maisie na fotkách často tak zmalovaná. Má ještě dost dětský obličej a vypadá to prostě divně a nevkusně.
    Sansa/Sophie na poslední fotce je krásná, a je vidět, že má slabost pro Tyrelly. :)
    A zase ten její stupidní výraz...Horší než Kitt Harrington.
  • Mě teda Sophie přijde jako krásná holka, kterou "občas" maskéři a kostýmní výtvarníci zkazí a Maisie je sice zajímavá, ale ne nijak zvlášť zázračně hezká. Teď ale mluvím jenom o vzhledu, u hereckých schopností je to úplně jinak (i když já patřím k těm, kterým Sophie jako Sansa nevadí).
    @Everett_Young Tys asi nikdy neslyšel o tom, že vkus je individuální, že :)
    Mimochodem - ten výraz není stupidní, ale naprosto normální a navíc fotografy dost často vyžadovaný (na většině fotek se modelky nesmějí, ale takhle čučí).
    @Krisa Slyšela jsi někdy o tom že většina modelek jsou v reálu vzhledově průměrné až podprůměrné? Takže těmi bych se vůbec neřídil.
  • No neviem Maisie podľa mňa nie je nejaká úžasná herečka, Arya je proste zaujímavejšia postava ako Sansa. Mne osobne Sansa strašne liezla na nervy keď som čítal knihy a Arya bola zas ta cool. Maise to ma hlavne omnoho ľahšie keďže hraje postavu ktorú ma väčšina ľudí rado, alebo si ju rýchlo obľúbi zatiaľ čo Sansu mnoho ľudí doslova nenávidí.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    sveva zanevřela na Blackfyry? Já pořád koukám kdo se to k nám přidal nový :)
    Maisie je co se hereckého výkonu týká aspoň o třídu výše než Sophie.
    @Everett_Young A co to s tím má společného?
  • Prostě jsme zase u toho, že někdo má rád Sansu a někdo Aryu, někdo Sophii a někdo Maisie a všichni si chtějí prosadit svůj názor, to s tím má společného :-)
    To že když Sophie vypadá hezky na umělecké fotografii kde má tunu make-upu a je upravená nevypovídá vůbec nic protože bez toho můtže vypadat úplně jinak. Když to porovnám s fotkama Maisie z mobilu, kde je nenalíčená a v normálních hadrech...
    @Lady Sansa Já myslím, co má společného, že některé modelky jsou podprůměrně krásné s tím, že ST má na fotce výraz, který je teď běžný.
  • upraveno 14. ledna 2013
    @Nevada
    Ne, jen mám teď takovou daynovskou chvilku. :)
    Včera jsem si pročítala Jaimeho kapitoly v Bouři a při každé zmínce o seru Arthurovi jsem si málem ucvrnkla. :D Tak jsem si řekla, že ten svůj obdiv k fialovookým polobohům vyjádřím i tady na fóru...
    @Krisa To bylo pro Joe Gyry.
    upraveno 14. ledna 2013
    @Everett_Young Pro Joe Gyry? Tomu se mi nějak nechce věřit (v ženském rodě, použití slova slyšet a hovoření o modelkách).

@Lady Sansa Růžovej leopard! Moje zvrhlá a úchylná část se probouzí :twisted:
  • A co jako? Tady je zrovna moc pěkná. :-)
    @Lady Sansa kdo?
  • upraveno 14. ledna 2013
    Mám takový nejasný dojem, že Everett moc promítá svůj vztah k literárním postavám do názorů na jejich představitelky (herectví i vzhled)... :-k
    @MissUtahraptor Chceš snad vyjmenovat co konkrétně se mi na Maisie líbí abych ti dokázal že tomu tak není?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.