To, že dávám Meeře -1 neznamená, že ji nemám ráda! Znamená to, že mám ostatní postavy radši a v této fázi hry už se musí dávat i postavám dobrým až na půdu -1...
Každý z týchto štyroch je v podstate dobrý. Sandor má srdce, možno malé a skryté, ale má, nechoval sa zas tak zle k Sane napríklad a navyše bol loajálny. Meera je milé dievča, ktoré je odvážne. Sansa je síce krehká a naivná, no lepší svet s kopou naiviek s ružovými snami než svet plný opitých násilníkov. Davos nie je typ šedej eminencie, ktorá všetkých zmanipuluje a to si uvedomuje. Nie je žiadny spasiteľ sveta a to si uvedomuje. Nie je žiadny diplomat s klamstvami na jazyku, čo zjednotí aj nepriateľov kvôli svojmu účelu a to si uvedomuje. Davos možno nie je úplne dokonalý, no namiesto od iných postáv si to viac než dobre uvedomuje. Je to múdry človek, síce so sedliackym rozumom, ale veľmi dobrý a navyše loajálny ako nikto.
Davos a Meera sú z tejto skupiny pre mňa výhercovia. Šikovné dievča s gurážou a loajálny človek, s ktorým v mnohom súhlasím. Sansa je zo zostavy tiež dobrá, ale ja musím, žiaľ, uprednostniť Meeru a Davosa. Davosa a Meeru striedam.
A Sandor? O áno, na začiatku príspevku chvály. V zostave Tywin, Roose a Ramsay by odomňa dostal možno aj dva body, už len preto, že je taký, aký je aj kvôli traume z detstva. Ale v zostave so Sansou a Meerou a Davosom... Davos prišiel o prsty a synov a stále je verný Stannisovi. Sansa prišla o sny, budúcnosť a skoro o zdravý rozum a nemá tendenciu násilničiť a nadávať. A Meera mrzne... A aj keby ju Jojen týral, neviem si predstaviť, že z nej vyrastie sviňa. V takomto prípade tieto veci Sandora neospravedlňujú a ja ho nemôžem uprednostniť s tak čiernym charakterom v porovnaní so SMD.
Právě čtu jeho kapitoly z Tance a jsem z toho zoufalá, sotva jsem začala. Už se nedivím, že to Martinovi tak dlouho trvalo. Tohle nemohlo bavit ani jeho...
Cože? On nakonec Barristan nepostoupil? Právě jsem chtěl napsat, že aspoň něco mi tohle kolo udělalo radost a pak taková ťafka....Jsem zdrcen..Otcovrah a děvkař namísto ušlechtilého rytíře.... :'-(
Komentáře
Meera Reed -1 (24)
Davos Seaworth 0 (41)
Sandor Clegane +2 (25)
Sansa Stark +1 (56)
To, že dávám Meeře -1 neznamená, že ji nemám ráda! Znamená to, že mám ostatní postavy radši a v této fázi hry už se musí dávat i postavám dobrým až na půdu -1...
Meera Reed -1 (23)
Davos Seaworth +1 (42)
Sandor Clegane +2 (27)
Sansa Stark 0 (56)
Meera Reed 0 (23)
Davos Seaworth +1 (43)
Sandor Clegane -1 (26)
Sansa Stark +2 (58)
Meera Reed +2 (25)
Davos Seaworth 0 (43)
Sandor Clegane -1 (25)
Sansa Stark +1 (59)
Meera Reed +1 (26)
Davos Seaworth +2 (45)
Sandor Clegane 0 (25)
Sansa Stark -1 (58)
Kde vzala ta slepice tolik bodů?
Davos a Meera sú z tejto skupiny pre mňa výhercovia. Šikovné dievča s gurážou a loajálny človek, s ktorým v mnohom súhlasím. Sansa je zo zostavy tiež dobrá, ale ja musím, žiaľ, uprednostniť Meeru a Davosa. Davosa a Meeru striedam.
A Sandor? O áno, na začiatku príspevku chvály. V zostave Tywin, Roose a Ramsay by odomňa dostal možno aj dva body, už len preto, že je taký, aký je aj kvôli traume z detstva. Ale v zostave so Sansou a Meerou a Davosom... Davos prišiel o prsty a synov a stále je verný Stannisovi. Sansa prišla o sny, budúcnosť a skoro o zdravý rozum a nemá tendenciu násilničiť a nadávať. A Meera mrzne... A aj keby ju Jojen týral, neviem si predstaviť, že z nej vyrastie sviňa. V takomto prípade tieto veci Sandora neospravedlňujú a ja ho nemôžem uprednostniť s tak čiernym charakterom v porovnaní so SMD.
Toľko k môjmu hodnoteniu a názoru.
Meera Reed 0 (26)
Davos Seaworth -1 (44)
Sandor Clegane +1 (26)
Sansa Stark +2 (60)
Meera Reed 0 (26)
Davos Seaworth +1 (45)
Sandor Clegane -1 (25)
Sansa Stark +2 (62)
Meera Reed 0 (26)
Davos Seaworth +2 (47)
Sandor Clegane -1 (24)