to Miss, hej spocital som tam predchadzajucu chybu a moje hlasovanie ako to mam v zatvorkach, ale potom sme to so svevou opat urobili v rovnakom case
to Joe Gyry, z KG sa namiesto spolku najlepsich rytierov Zapadozeme stala banda neschopakov. pre mna osobne je to jeden z najvacsich preslapov co Martin napisal. nedokazem si totiz predstavit ze by Robert ci Barristan ci Jon Arryn dovolili aby sa individua ako Blount, Trant, Oakhart ci Moore co i len obtreli o biely plast nie to ho este navliekli. nielen neschopni a nelojalni rytieri, ale aj ludia co ublizuju detom a porusuju svoje prisahy. Robert bol vsetko mozne ale dobreho rytiera spoznat urcite vedel. zamerne vynechavam Greenfielda, o ktorom moc nevieme a padol pri obrane krala. Jaimeho a Barristana neriesim, ale ti su obaja z povodnych Aerysovych 7. fu, ale som sa rozpisal.
To je jeho vina? Kráľ vymenúva svoju stráž, Barsistan si Blounta Tranta ani Oakharta nevybral. btw Greebfield zomrel pri ochrane Septona nie kráľa.
a ako už Connington hovoril Biele plášte nemusia byť najlepší rytieri Západozemia, môžu sa použiť aj ako politická zbraň, to že Lorasa zobrali do KG nebolo len kvôli tomu že je dobrý rytier.
It should be noted that after the War, King Robert was left in the position of having to fill not one but five vacancies in the Kingsguard. This, along with the blatantly political appointments made by his wife, Queen Cersei Lannister, lead many to regard the present as a low point in the Kingsguard's history.
Přesně v Barristanově stylu, už všemi odepsaný, nečekaně vstupuje do hry a i ve stáří poráži své mnohem mladší soupeře. Bravo! Ale Tyriona je mi taky celkem líto, měl postoupit společně s Chrabrým, a nechat Králokata v propadlišti bodovačky kam patří, bohužel vůle lidu je jiná než ta moje...
Komentáře
to Joe Gyry, z KG sa namiesto spolku najlepsich rytierov Zapadozeme stala banda neschopakov. pre mna osobne je to jeden z najvacsich preslapov co Martin napisal. nedokazem si totiz predstavit ze by Robert ci Barristan ci Jon Arryn dovolili aby sa individua ako Blount, Trant, Oakhart ci Moore co i len obtreli o biely plast nie to ho este navliekli. nielen neschopni a nelojalni rytieri, ale aj ludia co ublizuju detom a porusuju svoje prisahy. Robert bol vsetko mozne ale dobreho rytiera spoznat urcite vedel. zamerne vynechavam Greenfielda, o ktorom moc nevieme a padol pri obrane krala. Jaimeho a Barristana neriesim, ale ti su obaja z povodnych Aerysovych 7. fu, ale som sa rozpisal.
a ako už Connington hovoril Biele plášte nemusia byť najlepší rytieri Západozemia, môžu sa použiť aj ako politická zbraň, to že Lorasa zobrali do KG nebolo len kvôli tomu že je dobrý rytier.
It should be noted that after the War, King Robert was left in the position of having to fill not one but five vacancies in the Kingsguard. This, along with the blatantly political appointments made by his wife, Queen Cersei Lannister, lead many to regard the present as a low point in the Kingsguard's history.
Barristan Selmy 0 (77)
Mistr Luwin -1 (35)
Tyrion Lannister +2 (78)
Barristan Selmy +2 (79)
Mistr Luwin 0 (35)
Tyrion Lannister -1 (77)
Já se vůbec nesměju, vůbec ne... =D
Já se jen těším až budeme po Velkém Finále tleskat Montemu. :D To bude příspěvků!
@sveva: To je hlasování. A do přepočtu jsem jej započítal.
Meera Reed 0 (19)
Davos Seaworth +1 (22)
Sandor Clegane -1 (21)
Sansa Stark +2 (22)
Svým způsobem je mám ráda všechny, ale Sansu a Davose nejvíc...
Ale Tyriona je mi taky celkem líto, měl postoupit společně s Chrabrým, a nechat Králokata v propadlišti bodovačky kam patří, bohužel vůle lidu je jiná než ta moje...
Meera Reed +1 (20)
Davos Seaworth 0 (22)
Sandor Clegane -1 (20)
Sansa Stark +2 (24)
Meera Reed -1 (19)
Davos Seaworth +1 (23)
Sandor Clegane 0 (20)
Sansa Stark +2 (26)