Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

1273274276278279313

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hehe, když tam bude Jaime bez bratra, nebude mít šanci :)
  • to Miss, hej spocital som tam predchadzajucu chybu a moje hlasovanie ako to mam v zatvorkach, ale potom sme to so svevou opat urobili v rovnakom case

to Joe Gyry, z KG sa namiesto spolku najlepsich rytierov Zapadozeme stala banda neschopakov. pre mna osobne je to jeden z najvacsich preslapov co Martin napisal. nedokazem si totiz predstavit ze by Robert ci Barristan ci Jon Arryn dovolili aby sa individua ako Blount, Trant, Oakhart ci Moore co i len obtreli o biely plast nie to ho este navliekli. nielen neschopni a nelojalni rytieri, ale aj ludia co ublizuju detom a porusuju svoje prisahy. Robert bol vsetko mozne ale dobreho rytiera spoznat urcite vedel. zamerne vynechavam Greenfielda, o ktorom moc nevieme a padol pri obrane krala. Jaimeho a Barristana neriesim, ale ti su obaja z povodnych Aerysovych 7. fu, ale som sa rozpisal.

• upraveno 10. ledna 2013
    To je jeho vina? Kráľ vymenúva svoju stráž, Barsistan si Blounta Tranta ani Oakharta nevybral. btw Greebfield zomrel pri ochrane Septona nie kráľa.

a ako už Connington hovoril Biele plášte nemusia byť najlepší rytieri Západozemia, môžu sa použiť aj ako politická zbraň, to že Lorasa zobrali do KG nebolo len kvôli tomu že je dobrý rytier.

It should be noted that after the War, King Robert was left in the position of having to fill not one but five vacancies in the Kingsguard. This, along with the blatantly political appointments made by his wife, Queen Cersei Lannister, lead many to regard the present as a low point in the Kingsguard's history.

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @MissUtahraptor Bez bratra jako bez pána...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @brbr jestli to kvůli tobě Tyrion projede....
  • 109. hlasování

Barristan Selmy 0 (77)
    Mistr Luwin -1 (35)
    Tyrion Lannister +2 (78)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    upraveno 10. ledna 2013
  • 110. hlasování

Barristan Selmy +2 (79)
    Mistr Luwin 0 (35)
    Tyrion Lannister -1 (77)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tyrion vypadol? :O škoda...
  • =D
    Já se vůbec nesměju, vůbec ne... =D
    @Montezuma3 Prosím tě, ty máš na to nějaký program, nebo jen tak geniální paměť´(popřípadě notýsek, tužtičku a automaticky píšící ruku)? :-)
  • What a twist! 8-O
  • @MissUtahraptor :applause: (Ať si ten potlesk taky jednou užiješ ;-) :-D )
  • @Michelle :)

Já se jen těším až budeme po Velkém Finále tleskat Montemu. :D To bude příspěvků!
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Norvos97: Mám na to speciální program. Jmenuje se tužka a papír. ;-)

@sveva: To je hlasování. A do přepočtu jsem jej započítal.
  • Kruciš, a jsem se zdržela v knižním vláknu a WTF? 8-O
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • 2. hlasování

Meera Reed 0 (19)
    Davos Seaworth +1 (22)
    Sandor Clegane -1 (21)
    Sansa Stark +2 (22)

Svým způsobem je mám ráda všechny, ale Sansu a Davose nejvíc...
  • Přesně v Barristanově stylu, už všemi odepsaný, nečekaně vstupuje do hry a i ve stáří poráži své mnohem mladší soupeře. Bravo!
    Ale Tyriona je mi taky celkem líto, měl postoupit společně s Chrabrým, a nechat Králokata v propadlišti bodovačky kam patří, bohužel vůle lidu je jiná než ta moje...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    3. hlasování

Meera Reed +1 (20)
    Davos Seaworth 0 (22)
    Sandor Clegane -1 (20)
    Sansa Stark +2 (24)
    4. bodování

Meera Reed -1 (19)
    Davos Seaworth +1 (23)
    Sandor Clegane 0 (20)
    Sansa Stark +2 (26)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.