@Branislav_Gepeto Tak tohle bych Vanesse zrovna nevyčítala. Určitě mají předem rozvržené, co v kterém díle bude, a v tom mají hlavní slovo Benioff a Weiss, takže to byla spíš jejich chyba.
tak 21.ledna bude další behind the scenes, zajímavý je že další premiérová noc (která má být tuto sobotu?)do konce 31.3. neni. Tak kam pak strčí ty trailery?
Jestli nebude trailer teď v neděli (před Girls), tak to asi přežiju, ale budu naštvaná. :) Kam strčí ty další? Inu, před nějaký hlavní večerní program? Nevím...
Tohle sice zní hodně utopicky, ale říkal jsem si, že když panuje taková obava, že George nemusí stihnout napsat knihy dřív než ho dožene seriál, tak by to šlo teoreticky udělat tak, že by seriál natočili, tak jako každý rok (aby jim moc nezestárly postavy) a potom by to hodili do trezoru. Seriál by pak odvysílali až potom co by dopsal knihy. Já osobně bych s tím neměl žádný problém, klidně bych si na seriál počkal, kniha má přednost. Akorát si nedokážu v praxi moc představit, jak bych tohle někomu v HBO vysvětloval xDD
Ja by som skôr spravil to, že by som použil nepoužité flashbackové zábery a spravil aj nejaké nové a vytvoril z nich samostatnú sériu alebo niečo ako GoT Origins - teda samostatný "podseriál" poprípade dokonca film, ktorý by sa vracal do minulosti. Mohli by využiť tématiku Starých legiend, tématiku Aegonovho dobýjania, tématiku Robertovej rebélie a tématiku dôlaežitých udalostí v minulosti ako Harrenhalské pečenie a majú možno tak 2-3 série pre 2-3 roky nádskoku. Potom už len stačí ovládať mágiu a nebude to vyzerať divne.
@alek No u nových věcí mi to je jasný, ale u rozjeté věci, když se pak diví a otravuje ho to, to už mi přijde poněkud zvláštní. (Kdyby se nedivil a nebyl zpruzen, tak se nedivím, ale takhle...)
@alek Já taky nevím, celý rozhovor s ním mne neláká :). Takhle silný to pravděpodobně není, ale stejně mě tahle věta překvapuje "I found it interesting that Hinds admitted he was annoyed by the amount of sex and violence in the show." - nechápu co čekal.
Komentáře
Kam strčí ty další? Inu, před nějaký hlavní večerní program? Nevím...
edit: koukám, že tu dosud není pro 3. řadu žádný jiný topic než tento.
Při pohledu na Bryndena Tullyho je mi úzko.
Akorát si nedokážu v praxi moc představit, jak bych tohle někomu v HBO vysvětloval xDD
Ale tady s ním asi většina souhlasí. Bohužel má pravdu no, HBO holt není obyčejná televize. :)