@BenNevis Tak to já asi podle toho, že to není Zeman ani plastová figutína Fišer, Bobošíková ani Franz, jinak je mi to celkem šumák, protože svoje volební programy ani jeden splnit nemůžou (náš bývalý třídní a učitel zsv nám posílal prezentaci, kde rozebíral různé rozhovory a volební programy a mají tam věci, které prezident prostě neovliní a nemá na to pravomoce (např. Bobina - budu preferovat lásku v rodinách a úctu ke stáří)) :-)
Kdyby to bylo něco jako že spadl ze stromu (z broskve) to to ještě chápu. Ale že jedl broskev a ona se vzpříčila, to nechápu. Jako že se zadusil peckou, nebo co? :D
@Montezuma3 No, knížku už jsem vrátila, ale jo, myslím, že tohle bylo to skvělé B. Moje babička mi vždycky vyprávěla o nějaké kolegyni, co se zadusila na lžičce čaje. A pamatuji, když se můj malý bratřík normálně dusil špagetami. Myslím, že s tím soustem broskve by to klidně taky šlo. :D
Můj brácha si vycpal nosní dírky sedmikráskami, narval si jich tam tolik, že nakonec skončil na pohotovosti, paní doktorka se divila, jak ho to mohlo napadnout... ehm :anxious:
Komentáře
Neviem kto ale obsah je vlastne o tom že demokracia zhori v plameni ktorý založí...
:D To je dobré :D
Hlavne tak ku koncu...
Kanál ji pohltil a rychlík rozdrtil asi najlepšie..
Jen nechápu to E. Jaký k tomu byl přiložen obrázek?
Moje babička mi vždycky vyprávěla o nějaké kolegyni, co se zadusila na lžičce čaje. A pamatuji, když se můj malý bratřík normálně dusil špagetami. Myslím, že s tím soustem broskve by to klidně taky šlo. :D
Já vím, že je to vlastně vážné, ale připadá mi to strašně legrační. :D