prvá skupina kde sú nejakí moji favoriti a to konkrétne Stannis a Jaime. Na Bryndena som zvedavý kde zmizol a Robb už z hry vypadol, mám ho rád aj tak no Stannis a Jaime majú u mňa prednosť.
Plusy dostanou Jaime a Blackfish- oba mám ráda a nemůžu se rozhodnout, komu dát víc, takže budu udělovat podle potřeby. Stannise nemám nijak ráda. Je to nepříjemný suchar o jehož ctnostech pochybuji stále více. Robba taky nijak nemusím. Trochu mu u mne pomohla první řada seriálu, druhá však shodila sympatie zpět tam, kde byly.
Stannise nemám ráda, je to suchar, nudař a na mě moc pragmatický a řídící se rozumem a neempatický. V této skupině jasné mínus. Jaime je jedna z mých nejoblíbenějších postav. Brana mu nezapomenu, ale od chvíle co dostal rozum mi je velmi sympatický a jeho příběh mě baví. Robba jsem měla ráda, byl čestný a blbý po tátovi. Škoda, že mu to Talisa tak kazí. Brynden je sympaťák, ale nechává mne celkem chladnou, takže za 0.
U Stannise nepřenesu přes srdce vraždu Renlyho a Cortnaye Penrose, Robba budu střídat s Bryndenem (oba občas naštvali nebo byli moc kladní, atd.). No a Jaime je jasný :-)
Ach né, Skřet dostal Medvěda na lopatky :( V téhle skupině je mi to tak nějak jedno, ani jedna z postav nepatří k mým oblíbeným, stejně postoupí Král s vlčí hlavou a princ Krasoň.
Komentáře
Tyrion Lannister +2 (74)
Jeor Mormont -1 (63)
Jorah Mormont 0 (30)
Tyrion Lannister -1 (73)
Jeor Mormont +2 (65)
Jorah Mormont 0 (30)
Tyrion Lannister -1 (72)
Jeor Mormont +2 (67)
Jorah Mormont 0 (30)
Tyrion Lannister +2 (74)
Jeor Mormont 0 (67)
Jorah Mormont -1 (29)
117. bodování
Tyrion Lannister +2 (76)
Jeor Mormont 0 (67)
Jorah Mormont -1 (28)
Tyrion Lannister -1 (75)
Jeor Mormont +2 (69)
Jorah Mormont 0 (28)
Tyrion Lannister +2 (77)
Jeor Mormont 0 (69)
Jorah Mormont -1 (27)
:applause:
Tyrion Lannister +2 (79)
Jeor Mormont 0 (69)
Jorah Mormont -1 (26)
Tak kdopak Tyriona nakopne do 4. kola? :-D
Tyrion Lannister -1 (78)
Jeor Mormont +2 (71)
Jorah Mormont 0 (27)
JE TO TADY!!!
Tyrion Lannister +2 (80)
Jeor Mormont 0 (71)
Jorah Mormont -1 (25)
1. hlasovanie
Stannis Baratheon +2 (22)
Jaime Lannister +1 (21)
Robb Stark -1 (19)
Brynden Tully 0 (20)
prvá skupina kde sú nejakí moji favoriti a to konkrétne Stannis a Jaime. Na Bryndena som zvedavý kde zmizol a Robb už z hry vypadol, mám ho rád aj tak no Stannis a Jaime majú u mňa prednosť.
Stannis Baratheon -1 (21)
Jaime Lannister +1 (22)
Robb Stark 0 (19)
Brynden Tully +2 (22)
Plusy dostanou Jaime a Blackfish- oba mám ráda a nemůžu se rozhodnout, komu dát víc, takže budu udělovat podle potřeby.
Stannise nemám nijak ráda. Je to nepříjemný suchar o jehož ctnostech pochybuji stále více.
Robba taky nijak nemusím. Trochu mu u mne pomohla první řada seriálu, druhá však shodila sympatie zpět tam, kde byly.
Stannis Baratheon +1 (22)
Jaime Lannister +2 (24)
Robb Stark -1 (18)
Brynden Tully 0 (22)
Stannis Baratheon -1 (21)
Jaime Lannister +1 (25)
Robb Stark +2 (20)
Brynden Tully 0 (22)
Stannise nemám ráda, je to suchar, nudař a na mě moc pragmatický a řídící se rozumem a neempatický. V této skupině jasné mínus.
Jaime je jedna z mých nejoblíbenějších postav. Brana mu nezapomenu, ale od chvíle co dostal rozum mi je velmi sympatický a jeho příběh mě baví.
Robba jsem měla ráda, byl čestný a blbý po tátovi. Škoda, že mu to Talisa tak kazí.
Brynden je sympaťák, ale nechává mne celkem chladnou, takže za 0.
Stannis Baratheon -1 (20)
Jaime Lannister +2 (27)
Robb Stark 0 (20)
Brynden Tully +1 (23)
U Stannise nepřenesu přes srdce vraždu Renlyho a Cortnaye Penrose, Robba budu střídat s Bryndenem (oba občas naštvali nebo byli moc kladní, atd.). No a Jaime je jasný :-)
Stannis Baratheon +2 (22)
Jaime Lannister -1 (26)
Robb Stark 0 (20)
Brynden Tully +1 (24)
Ach né, Skřet dostal Medvěda na lopatky :( V téhle skupině je mi to tak nějak jedno, ani jedna z postav nepatří k mým oblíbeným, stejně postoupí Král s vlčí hlavou a princ Krasoň.