Dodnes si vzpomínám, jak mi o prázdninách lady matka volala: " toho Neda zabijú, alebo ho Varys zachrání? " Já: "to si přečti...uvidíš..." Máma: "teraz som v robote a nečítám. Povedz, inak ti zajtra nedám kapesné!!! :evil:
@M1on Stolička byla donesena na místo původního pobytu, načež maminka došla k závěru, že je na čase ji konečně uklidit... :roll: A já byla jediná dostupná oběť... @Benji Protože miluji mandarinky a jedna se provokativně válela po stole. Sama. Opuštěná. Zoufalá. Ztracená. Zkroušená. No řekni, Tobě by jí nebylo líto?! :'-(
@Krisa Áno. Kupříkladu stoličky byla zavalena štosem krámů (papíry, tužky, pera, papíry, knížky, papíry, sešity, sešity, letáky) a po čtvrthodinovém hledání zazněly mé oblíbené věty "A není tady?... Hele je!".
Včera jsem viděl Noaha Taylora/Locke/Vargo v Lawless a jestli teda bude vystupovat a vypadat podobně jak v tom filmu, tak se do té role opravdu trefili
Vždycky se dá sáhnou po nějakých strongmanech severského původu. Problém je, že od Victariona už divák očekává o trochu složitější projev, než měl khal Drogo :-)
Komentáře
Já: "to si přečti...uvidíš..."
Máma: "teraz som v robote a nečítám. Povedz, inak ti zajtra nedám kapesné!!! :evil:
TOHLE je vydírání :-D
"Můžu si vzít mandarinku?"
"Odnes stoličku."
"Ale to mi jí pak stejně nedovolíš."
"Odnes stoličku a uvidíš..."
@Benji Protože miluji mandarinky a jedna se provokativně válela po stole. Sama. Opuštěná. Zoufalá. Ztracená. Zkroušená.
No řekni, Tobě by jí nebylo líto?! :'-(
Oh, pravděpodobně bylo.Nechceš vstoupit do spolku Ochránců oražového ovoce? :arrow:
Mandarinky FOREVER!
Edit: nemá se pojídat mezi jídly :-D
A jak to celé dopadlo?