myslím, že na rozdiel od legendárneho turnaja je v tejto bodovačke malý problém: o akú súťaž vlastne ide? koho hľadáme? najlepšieho, najcharakternejšieho? najzaujímavejšieho? najlepšie napísaného?
keď sme hľadali najlepšieho šermiara, bola jasná základná hodnota. tu mám pocit, že sme si vôbec neujasnili koho hľadáme a podľa čoho hlasujeme. myslím, že väčšina hlasuje podľa osobných sympatií - pochopiteľne - takže postupujú dobráci a zaujímaví zlobáci. prevahu majú dobráci a rozlišovať medzi nimi je potom už vcelku dramatické.
za koho vlastne teda hlasujete? akú hru hráte? hráme?
@sarven "Hlavně dle toho, jaké sympatie v nás tyto postavy vzbuzují, a prostě podle toho, jak se nám chce"
Toto stojí v pravidlech a třeba mi osobně to stačí. Jednoduše si poskládám 4 dané postavy do sloupečku podle toho, jak je mám rád. :-) A takhle mi to i vyhovuje, jelikož to v podstatě obsahuje všechny kategorie, které si vypsal výše a záleží na každém, dle čeho konkrétně se bude rozhodovat.
Komentáře
Tyrion Lannister -1 (50)
Jeor Mormont +2 (45)
Jorah Mormont 0 (29)
Tyrion Lannister -1 (49)
Jeor Mormont +2 (47)
Jorah Mormont 0 (29)
Tyrion -1 (48)
Jeor 0 (47)
Jorah +2 (31)
Takovej sympatickej Méďa Béďa si přece zaslouží postup, ne?
Tyrion -1 (47)
Jeor +2 (49)
Jorah 0 (31)
Tyrion -1 (46)
Jeor +2 (51)
Jorah 0 (31)
Tyrion 0 (46)
Jeor +2 (53)
Jorah -1 (30)
Tyrion +2 (48)
Jeor 0(53)
Jorah -1 (29)
Tyrion Lannister -1 (47)
Jeor Mormont +2 (55)
Jorah Mormont 0 (29)
Tyrion Lannister -1 (46)
Jeor Mormont +2 (57)
Jorah Mormont 0 (29)
Tyrion Lannister +2 (48)
Jeor Mormont -1 (56)
Jorah Mormont 0 (29)
znovu se zapojím, aby Tyrion nestrádal..Jorahovi už ani zázrak nepomůže, takže:
Tyrion Lannister +2 (50)
Jeor Mormont -1 (55)
Jorah Mormont 0 (29)
Tyrion Lannister -1 (49)
Jeor Mormont +2 (57)
Jorah Mormont 0 (29)
Dokdy že tohle kolo je? Už se těším na další, ale v pět budu nadlouho mimo a já chciiiiii hlasovat... :'-(
Tyrion Lannister +2 (51)
Jeor Mormont 0 (57)
Jorah Mormont -1 (28)
najlepšieho, najcharakternejšieho?
najzaujímavejšieho?
najlepšie napísaného?
keď sme hľadali najlepšieho šermiara, bola jasná základná hodnota. tu mám pocit, že sme si vôbec neujasnili koho hľadáme a podľa čoho hlasujeme. myslím, že väčšina hlasuje podľa osobných sympatií - pochopiteľne - takže postupujú dobráci a zaujímaví zlobáci. prevahu majú dobráci a rozlišovať medzi nimi je potom už vcelku dramatické.
za koho vlastne teda hlasujete? akú hru hráte? hráme?
Toto stojí v pravidlech a třeba mi osobně to stačí. Jednoduše si poskládám 4 dané postavy do sloupečku podle toho, jak je mám rád. :-) A takhle mi to i vyhovuje, jelikož to v podstatě obsahuje všechny kategorie, které si vypsal výše a záleží na každém, dle čeho konkrétně se bude rozhodovat.
Tyrion Lannister +2 (53)
Jeor Mormont-1 (56)
Jorah Mormont 0 (28)
Tyrion Lannister +2 (55)
Jeor Mormont -1 (55)
Jorah Mormont 0 (28)
Tyrion Lannister -1 (54)
Jeor Mormont +2 (57)
Jorah Mormont 0 (28)
@sarven Já hlasuji podle svých sympatií k postavám.