Já jsem klasický případ člověka, co nevěděl, kam se vrtnout, tak šel na fildu. Studuju švédskou a nizozemskou filologii (jazyk + literatura). První dva roky mě to dost bavilo, po návratu z Erasmu ovšem převládá pocit zmaru a odporu k naší katedře. Taky už půl roku přetahuju, takže škola už mě vyloženě otravuje. :) Zajímavé uplatnění se najít dá, ale při svém štěstí a průbojnosti skončím v tom lepším případě někde v zákaznických službách, v tom horším u Mekáče. :D Přemýšlela jsem i o dalším oboru (dálkově), ale zatím se nemůžu rozhodnout, jestli jo nebo ne...
Rozhodování mi trvá dlouho a ještě dýl a nakonec se stejně rozhodnu blbě, takže jsem studium po roce ukončila a teď mě čeká půl roku přebírání flašek v pivovaru a poté příjimačky (snad úspěšné) na jiný obor, neřeknu na jaký, nechci to zakřiknout :D
Komentáře
Zajímavé uplatnění se najít dá, ale při svém štěstí a průbojnosti skončím v tom lepším případě někde v zákaznických službách, v tom horším u Mekáče. :D
Přemýšlela jsem i o dalším oboru (dálkově), ale zatím se nemůžu rozhodnout, jestli jo nebo ne...
Promoce 2006, magistra pravěké a středověké archeologie na FF UK. Archeolog ve státních službách, ó to zní vznešeně :-)