na Neda nedam dopustit, cestne jednanie je mozno naivne, ale u mna ma zato vzdy minimalne 2+. Tyriona mam rad aj ked v DwD to uz nebol on, ale kto by sa divil. tie charakterove posuny oboch i s Jaimem sa mi vazne pacia. Hlasovat sa rodinu proti sebe je vazne divne. joraha nemusim, jeor je fajn, ale na body u mna tentokrat ee
Tyrion má jednu zajímavou vlastnost - umí být hodný, ale i zlý. Což většina lidí nedokáže - buď jsou příliš měccí, je jim to jedno a plavou s proudem, nebo jsou to prostě parchanti od kosti, co ostatní využívají a myslí jen na sebe. Jestli Tyriona poměřujete tím, co vykonal v Tanci, zkuste si vzpomenout, co udělal pro Královo přístaviště, jak byl laskavý na Starkovy děti; na to, co udělal pro Jona a co neudělal se Sansou. ;-) Kriso, Jon by Tyrionovi mínus nedal. :-o
@heavy_head Já vím, že byl na ně hodný, ale v této společnosti má prostě smůlu! Chci aby postoupili Ned s Jeorem, ale předpokládám, že Tyrion bude mít více fanoušků a postoupí, což mi vadit nebude.
Komentáře
Eddard Stark +1 (59)
Tyrion Lannister -1(35)
Jeor Mormont 0 (31)
Jorah Mormont +2 (29)
edit: A Joraha.
Benji špatně i Tyriona.
dle mého by to mělo být:
37. hlasování
Eddard Stark (59)
Tyrion Lannister (35)
Jeor Mormont (31)
Jorah Mormont (29)
Zkontrolujte to, prosím ještě někdo, já se teď vzbudila. ;)
Eddard Stark +2 (61)
Tyrion Lannister 0 (35)
Jeor Mormont +1 (32)
Jorah Mormont -1 (28)
Eddard Stark -1 (60)
Tyrion Lannister 0 (35)
Jeor Mormont +1 (33)
Jorah Mormont +2 (30)
Eddard Stark +1 (61)
Tyrion Lannister +2 (37)
Jeor Mormont -1 (32)
Jorah Mormont 0 (30)
Eddard Stark +1 (62)
Tyrion Lannister +2 (39)
Jeor Mormont 0 (32)
Jorah Mormont -1 (29)
Eddard Stark +2 (64)
Tyrion Lannister +1 (40)
Jeor Mormont 0 (32)
Jorah Mormont -1 (28)
na Neda nedam dopustit, cestne jednanie je mozno naivne, ale u mna ma zato vzdy minimalne 2+. Tyriona mam rad aj ked v DwD to uz nebol on, ale kto by sa divil. tie charakterove posuny oboch i s Jaimem sa mi vazne pacia. Hlasovat sa rodinu proti sebe je vazne divne. joraha nemusim, jeor je fajn, ale na body u mna tentokrat ee
Eddard Stark +2 (66)
Tyrion Lannister -1 (39)
Jeor Mormont +1 (33)
Jorah Mormont 0 (28)
Eddard Stark 0 (66)
Tyrion Lannister -1 (38)
Jeor Mormont +2 (35)
Jorah Mormont +1 (29)
Eddard Stark +2 (68)
Tyrion Lannister +1 (39)
Jeor Mormont -1 (34)
Jorah Mormont 0 (29)
Jestli Tyriona poměřujete tím, co vykonal v Tanci, zkuste si vzpomenout, co udělal pro Královo přístaviště, jak byl laskavý na Starkovy děti; na to, co udělal pro Jona a co neudělal se Sansou. ;-)
Kriso, Jon by Tyrionovi mínus nedal. :-o
Eddard Stark 0 (68)
Tyrion Lannister -1 (38)
Jeor Mormont +2 (36)
Jorah Mormont +1 (30)
Eddard Stark +1 (69)
Tyrion Lannister +2 (40)
Jeor Mormont 0 (36)
Jorah Mormont -1 (29)