chmur, tiež som mohol zabojovať lepšie, ale nestalo sa. beriem to trochu vlažnejšie a hlavný prúd je iný. ten citát, ktorý si dal je podľa mňa výstižný, ale videnia ľudí sú proste rôzne. tiež sa teším na zhrnutie, to má zatiaľ asi baví najviac na celej hre.
@Wanic A neříká se náhodou, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se? :-)
@Everett_Young Souhlasím. Kdyby všichni měli na všechno stejný názor, co bychom vlastně dělali? :-)
@Ninkwen Všechny tyhle dohody dle mého negativně ovlivňují průběh hlasování, v podstatě pak záleží jen na tom, kdo jak fanatické příznivce má. Potom se z toho vytrácí pojem "hra" a mění se na "boj".
@Chmur U mě konkrétně, jak už jsem i psal, nejde o nenávist k Dany, jako spíš ke všem Targaryenům, uchvatitelé pro mě budou vždy oni. Respektuji do určité míry dobyvačné války mezi národy, ale aby tři lidé (nebo jich bylo víc? Nejsem si jistý) dobyli celý kontinent jen díky tomu, že vlastní destruktivní sílu, které nelze konkurovat, to prostě nepřekousnu. Co se té Dany týče, ze začátku jsem ji měl rád, už jen proto, co si musela vytrpět a i přesto se z toho vyhrabala, ale opět, co se z ní stala zachránkyně všech známých vesmírů, u mě skončila. A korunu tomu nasadil seriál, kdy Dany stojí se svou zuboženou skupinou před branami Quarthu a !vyhrožuje! městu zničením, pokud jí nepustí dovnitř, místo aby prosila na kolenou. Tahle Tergeryenská arogance se mi hnusí a nemůžu mít rád někoho, kdo nikdy neslyšel o pojmech jako úcta, respekt nebo pokora.
@Krisa Já to beru vážně? To mi přijde spíš, že někteří ostatní to až moc žerou. :-) Jedinkrát, kdy jsem to já bral moc vážně bylo u Sansy, kde jsem opravdu neunesl, jak velkou podporu má a taky jsem se poté snad na měsíc odmlčel a průběh sledoval spíš jen z povzdálí. ;-)
@Bortas Ne hru, ale to okolo ;) (Nebo si fakt myslíš, že když napíšu "Hlasujte pro Qhorina, jiank umře 15 koťátek", on pak nepostoupí a ta koťátka pak opravdu umřou/půjdu je zabít?)
@Chmur K Danny: Ono je to dost způsobeno tím, že jsme relativně nedávno četli Tanec, kde mi Wyman přišel jako sakra frajer, kdežto Danny mě nehorázně naštvala a štvala (celkově ji mám ráda, ale tohle už bylo moc i na mě). @Chmur Ke koťatům: odpoledne jedu do útulku!
a k tomu hlasovaniu, zacina mi to pripominat isty turnaj o Citronovy kolac. prosim nerieste to, raz vyhra moj oblubenec raz prehra, to je zivot...to mi pripomenulo, skoda ze nesutazia aj postavy uz nezijuce v SoIAF ako Arthur Dayne, Gerrold Hightower alebo Duncan Vysoky, rad by som videl ako by si v tomto suboji viedli :-)
Jasně, že mě trochu štve, že postavu, kterou sledujeme celých pět knih nakonec vyřadí Wyman "Kdo to sakra je", ale svět se nehroutí, hra pokračuje dál. Číst zapálené projevy zastánců různých postav mě velmi baví a myslím, že celou hru ozvláštňují a dělají ji pro mě o mnoho zábavnější a zajímavější než jenom automatické opisování čísel. Takže za mě jen do toho, nebojte se projevit přízeň svým oblíbencům několika plamennými řádky :D
Tak já se tedy k svému bodování zdovolením vyjádřím, aby Dreamer měl/a (omlouvám se, pohlaví neznám, spíš se přikláním k ženské :-) ) radost.
Barristan Selmy mi připadá jako starej hloupej zfanatizovanej chlap, kterej si jenom pořád stěžuje, jak ho píchá v kříži. Nikdy jsem ho neměla moc ráda, ale tanec mi ho zprotivil ještě víc a číst dlouhé stránky o tom, jak je ta Daenerys moudrá a krásná a jak já už jsem starej a nepotřebnej, mě zkrátka nebavilo. Jeho bojové umění ale vůbec nevyvracím, jsou tu ale i sympatičtější bojovníci :-) K Mistrovi Aemonovi jsem vždycky cítila takovej nějakej respekt. Přišlo mi super, jak se na něm Targaryenská krev projevila jen v malé míře a když zemřel tak mě to teda dojalo. Bran Stark je moje bezkonkurenčně nejoblíbenější postava v Písni. Je to takový malý sympatický mrzáček, má super zlovlka, cestujou s ním Reedovi a jeho kapitoly mi přijdou takový pohádkový, což je po těch všech intrikách, milostných zápletkách a bitvách docela dobrý oživení. Qhorin Půlruký je dle mého nevýznamného názoru docela nepodstatná osoba. Jo, fajn, obětoval se za Jona, ale na mě to nijak moc ve velkým nezapůsobilo.
Komentáře
Barristan Selmy +1 (74)
Mistr Aemon 0 (50)
Bran Stark -1 (62)
Qhorin Půlruký +2 (46)
Barristan Selmy -1 (73)
Mistr Aemon +1 (51)
Bran Stark 0 (62)
Qhorin Půlruký +2 (48)
tiež sa teším na zhrnutie, to má zatiaľ asi baví najviac na celej hre.
@Everett_Young Souhlasím. Kdyby všichni měli na všechno stejný názor, co bychom vlastně dělali? :-)
@Ninkwen Všechny tyhle dohody dle mého negativně ovlivňují průběh hlasování, v podstatě pak záleží jen na tom, kdo jak fanatické příznivce má. Potom se z toho vytrácí pojem "hra" a mění se na "boj".
@Chmur U mě konkrétně, jak už jsem i psal, nejde o nenávist k Dany, jako spíš ke všem Targaryenům, uchvatitelé pro mě budou vždy oni. Respektuji do určité míry dobyvačné války mezi národy, ale aby tři lidé (nebo jich bylo víc? Nejsem si jistý) dobyli celý kontinent jen díky tomu, že vlastní destruktivní sílu, které nelze konkurovat, to prostě nepřekousnu.
Co se té Dany týče, ze začátku jsem ji měl rád, už jen proto, co si musela vytrpět a i přesto se z toho vyhrabala, ale opět, co se z ní stala zachránkyně všech známých vesmírů, u mě skončila. A korunu tomu nasadil seriál, kdy Dany stojí se svou zuboženou skupinou před branami Quarthu a !vyhrožuje! městu zničením, pokud jí nepustí dovnitř, místo aby prosila na kolenou. Tahle Tergeryenská arogance se mi hnusí a nemůžu mít rád někoho, kdo nikdy neslyšel o pojmech jako úcta, respekt nebo pokora.
@Krisa Já to beru vážně? To mi přijde spíš, že někteří ostatní to až moc žerou. :-) Jedinkrát, kdy jsem to já bral moc vážně bylo u Sansy, kde jsem opravdu neunesl, jak velkou podporu má a taky jsem se poté snad na měsíc odmlčel a průběh sledoval spíš jen z povzdálí. ;-)
@Hildegarda Rádo se stalo. :-)
@Chmur Ke koťatům: odpoledne jedu do útulku!
@Bortas Rozhodně
Barristan Selmy 0 (73)
Mistr Aemon +1 (52)
Bran Stark -1 (61)
Qhorin Půlruký +2 (50)
Barristan Selmy +1 (74)
Mistr Aemon +2 (54)
Bran Stark -1 (60)
Qhorin Půlruký 0 (50)
Barristan Selmy +2 (76)
Mistr Aemon 0 (54)
Bran Stark +1 (61)
Qhorin Půlruký -1 (49)
Barristan Selmy 0 (76)
Mistr Aemon +2 (56)
Bran Stark -1 (60)
Qhorin Půlruký +1 (50)
Barristan Selmy +1 (77)
Mistr Aemon +2 (58)
Bran Stark -1 (59)
Qhorin Půlruký 0 (50)
Barristan Selmy +1 (78)
Mistr Aemon -1 (57)
Bran Stark +2 (61)
Qhorin Půlruký 0 (50)
Barristan Selmy +1 (79)
Mistr Aemon 0 (57)
Bran Stark +2 (63)
Qhorin Půlruký -1 (49)
Barristan Selmy -1 (78)
Mistr Aemon +1 (58)
Bran Stark 0 (63)
Qhorin Půlruký +2 (51)
Barristan Selmy 0 (78)
Mistr Aemon +1 (59)
Bran Stark -1 (62)
Qhorin Půlruký +2 (53)
Barristan -1 (77)
Mistr Aemon +1 (60)
Braníšek milášek +2 (64)
Q. 0 (54)
Tak já se tedy k svému bodování zdovolením vyjádřím, aby Dreamer měl/a (omlouvám se, pohlaví neznám, spíš se přikláním k ženské :-) ) radost.
Barristan Selmy mi připadá jako starej hloupej zfanatizovanej chlap, kterej si jenom pořád stěžuje, jak ho píchá v kříži. Nikdy jsem ho neměla moc ráda, ale tanec mi ho zprotivil ještě víc a číst dlouhé stránky o tom, jak je ta Daenerys moudrá a krásná a jak já už jsem starej a nepotřebnej, mě zkrátka nebavilo. Jeho bojové umění ale vůbec nevyvracím, jsou tu ale i sympatičtější bojovníci :-)
K Mistrovi Aemonovi jsem vždycky cítila takovej nějakej respekt. Přišlo mi super, jak se na něm Targaryenská krev projevila jen v malé míře a když zemřel tak mě to teda dojalo.
Bran Stark je moje bezkonkurenčně nejoblíbenější postava v Písni. Je to takový malý sympatický mrzáček, má super zlovlka, cestujou s ním Reedovi a jeho kapitoly mi přijdou takový pohádkový, což je po těch všech intrikách, milostných zápletkách a bitvách docela dobrý oživení.
Qhorin Půlruký je dle mého nevýznamného názoru docela nepodstatná osoba. Jo, fajn, obětoval se za Jona, ale na mě to nijak moc ve velkým nezapůsobilo.
Barristan +1 (78)
Mistr Aemon -1 (59)
Bran +2 (66)
Q. 0 (54)