Stejně nechápu, že se tak daleko dostali Wyman a mistr Luwin (naopak vypadnutí Dany chápu :). Myslela jsem, že 4. kolo se bude týkat jen těch nejprofláknutějších jmen.
Bídní uchvatitelští psi a pomahači uzurpátorů!!! Teď se radujete, ale kdo se bude smát, až vám na střechách zatančí dračí plameny a na dveře zabuší zástupy osvobozených otroků? :onfire::twisted:
Dany třeba u mě taky není jedna z nejoblíbenějších POV postav, ale nechat místo ní postoupit tak málo významné postavy, je mi trochu divné. Doufám, že se něco podobného nestane u mých oblíbenců... Zkrátka haters gonna hate...
Barristan Selmy (-1) 18 Mistr Aemon (0) 21 Bran Stark (21) +1 Qhorin Půlruký (24) +2
Nejde o význam, ale o oblíbenost. Nejde ani o bezdůvodné haterství. Dany nemám rád zcela obhajitelně a stránky tohoto fóra obsahují nemálo traktátů na Danyinu obžalobu i obhajobu. Krom toho v posledním díle ji Martin odepsal sám, když se její kapitoly staly vůbec neotravnějšími a nejnudnějšími v celé sáze :)
tentokrát traja favoriti pre mňa. Qhorin bol naozaj zaujímavá postava, ale je trochu za Aeomonom. Baristan a Bran sú pre mňa nositelia zaujímavých charakterov a zaujímavých dejových línií.
Dany si za svůj nepostup může jedině sama... Po prvních dvou knížkách určitě měla potenciál na celkové vítězství.... ale potom co začala předvádět od Astrapolu... se opravdu není čemu divit... a myslím, že prohrát ve 3. kole a to ještě se ziskem 79 bodů ve 108. hlasování (přičemž jeden hlas jí mohl posunout klidně na první místo) ... není žádná hanba... Wyman je pro mě už teď ale trnem v oku celého čtvrtého kola... snad to nebude na superfinále
Komentáře
Daenerys Targaryen -1 (76)
Mistr Luwin +2 (78)
Jojen Reed 0 (63)
Daenerys Targaryen -1 (75)
Mistr Luwin +2 (80)
Jojen Reed 0 (63)
@MissUtahraptor To chce nějakou fanfáru. :applause:
Zkrátka haters gonna hate...
Barristan Selmy (-1) 18
Mistr Aemon (0) 21
Bran Stark (21) +1
Qhorin Půlruký (24) +2
Nejde o význam, ale o oblíbenost. Nejde ani o bezdůvodné haterství. Dany nemám rád zcela obhajitelně a stránky tohoto fóra obsahují nemálo traktátů na Danyinu obžalobu i obhajobu. Krom toho v posledním díle ji Martin odepsal sám, když se její kapitoly staly vůbec neotravnějšími a nejnudnějšími v celé sáze :)
Barristan Selmy +2 (20)
Mistr Aemon 0 (21)
Bran Stark +1 (22)
Qhorin Půlruký -1 (23)
Barristan Selmy 0 (20)
Mistr Aemon -1 (20)
Bran Stark +2 (24)
Qhorin Půlruký +1 (24)
Barristan Selmy +2 (22)
Mistr Aemon 0 (20)
Bran Stark +1 (25)
Qhorin Půlruký -1 (23)