Ten mě právě moc nebere, asi mi chybí ta ženská duše (nebo jak to říkal Rickman v Lásce nebeský na adresu Mitchell). Na mě moc uspěchaný, Downey se do toho pro mě líp položil - nenašel jsem bohužel kvalitní tu seriálovou verzi z Ally McBeal, kde k tomu přidává ještě ztrápenej (zdrogovanej? :-) výraz.
Jsem rád, že jsem si potvrdil heslo "Na silvestra slaví, pijou a jsou nuceně veselí jenom zoufalci!" :-x=D Normální lidi ho tráví u kompu na icefire. :-)
Já byl Silvestra naposledy "slavit" někdy před 10 lety. A upřímně, byl to asi jediný, který za něco stál - byli jsme tenkrát s kamarádama z fakulty na chatě kus od Jablonce.
Pár let předtím (1999/2000) jsme se šli s flankerem a zeloranem podívat do centra Prahy, jak se "jim zblázněj ty počítače a vystřelej na sebe navzájem jaderný rakety", a jako u všech ohlášených konců světa z toho nakonec nic nebylo..
Masová "zábava" se mi z duše protiví a nechápu, co je tak úžasného na konci kalendářního roku, že do sebe někdo musí lít alkohol a ještě u toho dělat kravál..
@Ugla taktéž nechápu, co je hodno k oslavování na tom, že otočím stránku v kalendáři. Můj ideální Silvestr by byl zalehnout do peřin o půlnoci vykouknout z okna na ohňostroj (stejně mě z toho čučení vzhůru akorát bolí za krkem a další den neslyším). Jinak přeji vám vše nejlepší do nového roku a Martinovi pevné zdraví a čistou (nikoliv prázdnou) mysl a hodně inspirace :)
Komentáře
Přihodím ještě jednu:
Přeju vám hezkej slunovrat křesťané :)
česká
a anglická
Downey je moje srdeční záležitost :o)
Já konkrétní vánoční oblíbenou nemám, ale třeba od loňského roku se mi moc líbí tahle
Navíc ten klip je úplně nejvánočnější, co jen může být....
@Krisa : Možná jsem tu s Tebou jedinej, ale já tu písničku v oblibě mám:-) (Wham)
Normální lidi ho tráví u kompu na icefire. :-)
Pár let předtím (1999/2000) jsme se šli s flankerem a zeloranem podívat do centra Prahy, jak se "jim zblázněj ty počítače a vystřelej na sebe navzájem jaderný rakety", a jako u všech ohlášených konců světa z toho nakonec nic nebylo..
Masová "zábava" se mi z duše protiví a nechápu, co je tak úžasného na konci kalendářního roku, že do sebe někdo musí lít alkohol a ještě u toho dělat kravál..
Na masovou zábavu mám názor podobný.
@Everett_Young
Střelený? Konečně Tě dohnali? ;)
Jinak přeji vám vše nejlepší do nového roku a Martinovi pevné zdraví a čistou (nikoliv prázdnou) mysl a hodně inspirace :)