No, s některé skupinky mne zklamaly, co se (ne)postupů týče (Mel, Daenerys, Greatjon, Sam), ale zase když se na to nové rozřazení podívám, mám hned jasno v tom, kdo dostane plusové body (nebo aspoň ty mínusy). :D
@Chmur (Aby se zase nezdálo, že remcám.) Zábavné jako minule. Alespoň nějaký důvod těšit se na konec dalšího kola. ;)
Takže pokračujeme až příští rok? Co budu celé Vánoce dělat :D ? Zdá se, že budu pátý rok v řadě přes Vánoce nemocná, tak mi asi nezbyde nic jiného, než začít psát diplomku...nebo číst a koukat na pohádky :)
@MissUtahraptor@M1on Fuu, teď je mi tak blbě, že mě jen představa této varianty přináší utrpení :). Navíc jsem skoro žádné cukroví ještě nestihla udělat, tekže mám zatím jenom upečené košíčky, udělaný karamel a koupený rum - což teda není zas až tak špatná kombinace :)
@M1on A člověku je trapné zdvořile odmítnout, když ty úly vypadají tak delikátně, ty rohlíčky tak křehce a ty leknínky musely dát tolika práce! No, tak snad jen trochu, aby člověk neurazil... ;)
@flanker.27 Tak nějak, akorát kašlíček se zatím nedostavil, ale trošičku mě pobolívá v krčíčku. Takže moje náplň dne je fňukání, srkání horkých nápojů a sledování seriálu s poníkama :)
Komentáře
@Chmur (Aby se zase nezdálo, že remcám.) Zábavné jako minule. Alespoň nějaký důvod těšit se na konec dalšího kola. ;)
Děkuji za pochvalu.
@flanker.27 : Hlásíš se jako dobrovolník?:-)
Wyman Manderly +2 (23)
Daenerys Targaryen -1 (18)
Mistr Luwin +1 (21)
Jojen Reed 0 (22)