Povídka č. 9 /3. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• Velmi zajímavá sonda do hlavy němé tváře :-) Jo, něco podobného by se mu tam klidně honit mohlo :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 10. prosince 2012
  • Tahle povídka mi na jednu stranu přišla super, protože v ní skoro nebyly hrubky ani překlepy (a to je prostě nadstandart, hlavně mě nekamenujte, já vím, že jsem protivná), ale zase mi ten příběh přišel takový celkem o ničem a neměla jsem se tam ničeho chytnout. Prostě to byl jen výborný popis události, kterou už znám. Někdo má dějové popisy rád, ale já se osobně radši přikláním k originálním příběhům.
  • Líbilo se mi to, i když je tam pár logických chybiček. Třeba bych čekala, že se nejprve srotí plebs a pak nastoupí honorace a odsouzený. A neměl si Joffrey schovávat úmysl popravit Eddarda jako překvápko?
    Je to podobná povídka jako RW z minulého kola - zachycení důležité události jinýma očima. Ale o hodně povedenější.
  • upraveno 18. prosince 2012
    Dobre napisane a Arya potesila :)
    Autor bohuzial nevyuzil naplno svoj potencial. Ziadne napatie sa nekona a opis postav vratane oblecenia napr u Sansy je velmi podobny ak nie rovnaky. Pocas citania som si isla 2x zobrat z plechu pizzu a ist po malu, ked zacala v postielke maminkovat. Ja proste chcem poviedku, pri ktorej by som nechala dieta revat 5 minut, len aby som sa nemusela odtrhnut od poslednych odstavcov :)
    Tento kusok skor zapadal do minuleho kola ako perny den. Neviem, ci sa to da tak uplne chapat ako alternativna realita, ale zase tam bola zmienka o konoch :)
    Kat mi prisiel primalo uchylny. Veta, ze Cersei je hezka, ale zla a mocichtiva a nechcel by ju mat po svojom boku, mi prisla az prilis sladka :).
    Btw uz si nepamatam, ale pisal niekedy GRRM o tej istej udalosti z dvoch pohladov?
    Inak ocenujem nastudovanie detailov.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tahle povídka není alternativní, ale o němé tváři a líbila se mi víc, než RW z minula.
    V určitých chvílích mi bylo Ilyna celkem líto - doteď jsem si vůbec neuvědomila, jak to má bez znakové řeči těžké. Líbila se mi určitá trpkost, se kterou Ilyn popisoval svoji minulost a věta "má zvláštní zálibu v porobodávání urozených lidí" mě hodně pobavila. Celou dobu byl Ilyn popisován velmi sympaticky, proto byl pro mne konec, kdy se projevil opět jako krvelačný a poslouchající kat, vytržením z hezké představy do "reality".
  • @Krisa vdaka tebe som az teraz pochopila, ze to bolo o nemej tvari a ze to teda zapadalo temou do 3.kola :)
    bod pre autorku!
  • Velice by mne interesovalo, kdo spáchal toto. Výborné. 8-)
  • upraveno 19. ledna 2013
    Já jsem spáchal toto. :) Bohužel se to nikam nedostalo, ale uznávám, že ostatní měli ten příběh opravdu zajímavější.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.